fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Gunstig geprijsde vervangingsonderdelen in Claas Silver Line

Voor oudere machines zijn vervangende onderdelen met een zeer lange levensduur onnodig prijzig. Claas Silverline is 'goede kwaliteit voor een redelijke prijs'.

Gebruikers van oudere Claas-machines krijgen voor vervangende onderdelen meer keus. Het Silver Line-assortiment van 350 onderdelen is origineel Claas, en voor minder intensief gebruikte machines van prima kwaliteit. Het combineert

Claas verkoopt per direct vervangingsonderdelen uit een speciaal ontwikkelde productlijn, Silver Line genoemd. Ze zijn bedoeld voor oudere machines die niet meer zo intensief worden gebruikt. Veel boeren en ook sommige loonwerkers blijven zulke machines gebruiken omdat ze op zich nog prima werken. Maar het vervangen van onderdelen (op den duur onvermijdelijk) door Claas Original-producten uit de Premium-lijn kan dan onaantrekkelijk zijn. Deze hebben een zeer lange levensduur, wat voor dergelijke minder intensief gebruikte en minder zwaar belaste machines niet echt nodig is; en daar hangt een stevig prijskaartje aan.

De Silver Line telt nu 350 items en dit worden er snel meer.

De Silver Line telt nu 350 items en dit worden er snel meer.

350 items, meer op komst

Claas had binnen zijn Original-onderdelen reeds de Premium-klasse, en daarnaast gereviseerde gebruikte onderdelen onder de noemer Reman Line. En verder niet-merkgebonden onderdelen onder de noemer Farm Parts. Daar komt nu dus de Silver Line bij: specifiek voor Claas-machines, betrouwbaar en slijtvast, met voor het gebruiksdoel een degelijke kwaliteit. Alle onderdelen van dit assortiment worden speciaal voor oudere series ontwikkeld en bieden een prijsgunstig alternatief. Het assortiment omvat nu zo’n 350 verschillende onderdelen in de categorieën aandrijfriemen, filters en aandrijfkettingen. Meer onderdelen zijn in ontwikkeling.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

3d-printen kansrijk bij onderdelen

Onderdelen voor landbouwmachines zijn soms moeilijk te produceren. Het kan weken duren voordat ze vanuit een ver land arriveren. In een...
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Afbeelding artikel

Zetor onthult nieuwe 6-serie in Tsjechië

Trekkerfabrikant Zetor heeft vorige week op landbouwbeurs Techagro in Tsjechië een nieuwe 6-trekkerserie getoond. Er zijn nog weinig details bekend.
Beheer
WP Admin