Terug naar nieuwsoverzicht

Abemec neemt Marmix over

Het moderne pand van Marmix sluit per 31 december 2021 de deuren. Alle activiteiten met betrekking tot de voermengwagens gaan naar Abemec. (Foto: Marmix)

Landbouwmechanisatiebedrijf Marmix, bekend van onder andere de horizontaal mengende Marmix-voermengwagens, sluit per 31 december 2021 de deuren. Het bedrijf draagt alle activiteiten met betrekking tot verkoop, reparatie en onderhoud van de mengwagens over aan Abemec.

Het mechanisatiebedrijf in het Gelderse Beek importeerde naast de Italiaanse Alimix-voermengwagens ook Pagliairi- en Faresin-mengwagens. Eigenaar Harry Koster geeft aan dat de markt veel beweegt en dat er geen zicht is op bedrijfsopvolging. Koster kiest voor de overdracht aan Abemec, zodat klanten kunnen blijven rekenen op de betrouwbare service en onderhoud van de machines. Koster blijft wel mede-aanspreekpunt voor de Marmix/Alimix-mengwagens. Ook de monteurs krijgen de gelegenheid om mee over te gaan naar Abemec. Zo is de overgang voor de klanten zo klein mogelijk, aldus LMB Marmix.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Pladdet-kuilvoerhapper met grote haphoogte en kleine hapdiepte

Pladdet-kuilhappers kenmerken zich door de grote haphoogte en kleine hapdiepte. Dit zorgt voor een kort snijvlak.
Afbeelding artikel

Storti met elektrische aandrijving

Storti-importeur Farmstore hoopt over enige tijd de Dunker T2-voermengwagens te kunnen leveren met volledig elektrische aandrijving. De voeding komt uit een...
Afbeelding artikel

Marmix lanceert nieuwe Super Champ voermengwagen

Marmix presenteert de derde generatie van de Super Champ-serie zelfrijdende voermengwagens. De eerste Nederlandse Super Champ SL rijdt nu in Friesland....
Beheer
WP Admin