fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Abemec neemt Marmix over

Het moderne pand van Marmix sluit per 31 december 2021 de deuren. Alle activiteiten met betrekking tot de voermengwagens gaan naar Abemec. (Foto: Marmix)

Landbouwmechanisatiebedrijf Marmix, bekend van onder andere de horizontaal mengende Marmix-voermengwagens, sluit per 31 december 2021 de deuren. Het bedrijf draagt alle activiteiten met betrekking tot verkoop, reparatie en onderhoud van de mengwagens over aan Abemec.

Het mechanisatiebedrijf in het Gelderse Beek importeerde naast de Italiaanse Alimix-voermengwagens ook Pagliairi- en Faresin-mengwagens. Eigenaar Harry Koster geeft aan dat de markt veel beweegt en dat er geen zicht is op bedrijfsopvolging. Koster kiest voor de overdracht aan Abemec, zodat klanten kunnen blijven rekenen op de betrouwbare service en onderhoud van de machines. Koster blijft wel mede-aanspreekpunt voor de Marmix/Alimix-mengwagens. Ook de monteurs krijgen de gelegenheid om mee over te gaan naar Abemec. Zo is de overgang voor de klanten zo klein mogelijk, aldus LMB Marmix.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

BvL bouwt compacte voermengwagen met drie mengvijzels

De nieuwe compacte V-MIX Plus-voermengwagen van fabrikant BvL beschikt over drie mengvijzels en een maximale inhoud van 34 kuub.
Afbeelding artikel

Elektrische voermengwagen Marmix E-Mix in 2023 op de markt

Importeur Abemec heeft samen met machinefabrikant Marmix de elektrisch aangedreven voermengwagen E-Mix ontwikkeld.
Afbeelding artikel

Zelfrijdende Tatoma Gigamix-voermengwagen met 510 pk

De Spaanse machinefabrikant Tatoma Group levert naar eigen zeggen 's werelds sterkste zelfrijdende voermengwagen: de Tatoma Gigamix.
Beheer
WP Admin