fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Kubota neemt automatiseringsbedrijf AgJunction over

Boer checkt zijn smartphone terwijl zijn tractor gedeeltelijk autonoom rijdt dankzij AgJunction autosteer. - Foto: Still uit AgJunction-video

Trekkerfabrikant Kubota neemt automatiseringsbedrijf AgJunction over. Dit is een wereldwijde leverancier van onder andere automatische besturing en autonomie voor toepassingen in de precisielandbouw.

Volgens AgJunction gaat de onwikkeling in de automatisering van landbouwmachines op dit moment heel snel. Om dit bij te kunnen houden zijn (financiële) middelen nodig om merkspecifiek en op grote schaal te produceren. Daarom ging de Raad van Bestuur van AgJunction op zoek naar een geschikte partner om dit te kunnen realiseren. In Kubota vonden ze de meest geschikte partner. In november vindt de overdracht plaats.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Is een gebruikte Kubota uit de M7-serie een interessante optie?

Is een gebruikte Kubota uit de M7-serie een interessante optie? Je leest er alles over op Trekkeronline, inclusief aankooptips.
Afbeelding artikel

Kubota bouwt nieuw distributiecentrum in Alblasserdam

Machinefabrikant Kubota is gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum voor Noord-Europa in Alblasserdam (Z.-H.).
Afbeelding artikel

Kubota neemt Ferrari en Bieffebi over

Kubota neemt de grasmaaierdivisie van de Italiaanse fabrikant Officine Bieffebi over. Hieronder valt ook het bedrijf Gianni Ferrari.
Beheer
WP Admin