fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Case IH keert terug naar landbouwbeurzen

(Foto: Mark Pasveer)

Machinefabrikant Case IH zal vanaf september opnieuw deelnemen aan landbouwbeurzen. Het eerste niet-online evenement waaraan het bedrijf deelneemt, is de Innov-Agri in Frankrijk.

Verschillende beurzen werden door de coronacrisis uitgesteld. Hoewel fabrikanten een weg wisten te vinden in het organiseren van online beurzen, is de ervaring dat fysieke interactie niet te vervangen is. Daarom meldt Case IH dat het onder andere de onlangs gepresenteerde Optum CVX en de vernieuwde Axial-Flow 9250-combine en LB436 HD-grootpakpers zal tentoonstellen op de Innov-Agri (F) van 7 tot 9 september, de Agribex (B) van 7 tot 12 december en nog vijf andere beurzen in 2022.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

FOTO | Braziliaanse mechanisatie toont eigen gezicht op Rural Show Coopavel

TREKKER-lezers zagen op de Rural Show Coopavel in Brazilië verschillen tussen de Braziliaanse en Nederlandse mechanisatie, maar zeker ook overeenkomsten.
Afbeelding artikel

FOTO | Mix van tech en staal op World Ag Expo 2024

World Ag Expo in Californië (VS) staat bekend om zijn grootschalige groente- en fruitteelt. Tech-broedplaats Silicon Valley is om de hoek.
Afbeelding artikel

Grasdag 2024 is op 20 juni in Dronten

Na het succes van de Grasdag in 2023, waar meer dan 3.000 bezoekers uit zowel binnen- als buitenland kwamen, wordt de...
Beheer
WP Admin