fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Case IH keert terug naar landbouwbeurzen

(Foto: Mark Pasveer)

Machinefabrikant Case IH zal vanaf september opnieuw deelnemen aan landbouwbeurzen. Het eerste niet-online evenement waaraan het bedrijf deelneemt, is de Innov-Agri in Frankrijk.

Verschillende beurzen werden door de coronacrisis uitgesteld. Hoewel fabrikanten een weg wisten te vinden in het organiseren van online beurzen, is de ervaring dat fysieke interactie niet te vervangen is. Daarom meldt Case IH dat het onder andere de onlangs gepresenteerde Optum CVX en de vernieuwde Axial-Flow 9250-combine en LB436 HD-grootpakpers zal tentoonstellen op de Innov-Agri (F) van 7 tot 9 september, de Agribex (B) van 7 tot 12 december en nog vijf andere beurzen in 2022.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

VIDEO | Historische maaidag OTMV in Biddinghuizen

Opvallende deelnemers aan de Historische maaidag van de OTMV, zoals een Fiat 250 met Laverda-maaibalk, een John Deere met New Holland-maaibalk...
Afbeelding artikel

Foto | Werktuigen voor ondiepe grondbewerking naast elkaar op Akkerbouwdag

Op Akkerbouwdag 2024 was de keuze reuze: machines voor ondiep ploegen en spitten, (bio-)frezen en schijveneggen naast elkaar tijdens de demo’s.
Afbeelding artikel

Video | 8 machineprimeurs aan het werk op Grasdag 2024

Maaien, schudden, harken, oprapen, persen, hakselen en bemesten op Grasdag 2024 in Dronten. Dit zijn de 8 machineprimeurs.
Beheer
WP Admin