fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Mechan groeit in Italië

Fendt-groen en MF-rood in het Noord-Italiaanse Verona bij Agri Verde, de nieuwe partner van Mechan Groep in Achterberg..

De Mechan Groep neemt meerderheidsbelang in een van de grootste Fendt- en Massey Ferguson-dealers in Italië, Agri Verde.

Het bedrijf Agri Verde in Verona behoort tot de top 3 Agci-dealers in Italië. Het heeft een lange geschiedenis in de wijnbouw, fruitteelt, veeteelt en akkerbouw, en veel ervaring met Fendt en MF. In deze regio bedraagt de afzetmarkt voor deze merken potentieel zo’n 1.500 trekkers. Zelfs in de coronaperiode slaagde het erin de verkopen te laten stijgen tot 140 Fendts en 57 MF’s in 2020; in 2021 lijkt er een verdere verbetering in te zitten.

Agri Verde biedt het volledige Ferguson full-line programma van Fendt en Massey aan, naast aanvullende machines voor wijnbouw en fruitteelt en inclusief de bijbehorende dienstverlening. Naast reparatie en onderhoud, omvat die ook leasing, financiering en schadeherstel.

De Mechan Groep geeft met de deelname nadere invulling in zijn expansiestrategie zowel in de Benelux als daarbuiten.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

New Holland stopt met verkoop van ploegen

New Holland stopt met de verkoop van ploegen en heeft de Zweedse fabriek verkocht. Een Duits bedrijf heeft de ploegenfabriek overgenomen.
Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Beheer
WP Admin