fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Mechan groeit in Italië

Fendt-groen en MF-rood in het Noord-Italiaanse Verona bij Agri Verde, de nieuwe partner van Mechan Groep in Achterberg..

De Mechan Groep neemt meerderheidsbelang in een van de grootste Fendt- en Massey Ferguson-dealers in Italië, Agri Verde.

Het bedrijf Agri Verde in Verona behoort tot de top 3 Agci-dealers in Italië. Het heeft een lange geschiedenis in de wijnbouw, fruitteelt, veeteelt en akkerbouw, en veel ervaring met Fendt en MF. In deze regio bedraagt de afzetmarkt voor deze merken potentieel zo’n 1.500 trekkers. Zelfs in de coronaperiode slaagde het erin de verkopen te laten stijgen tot 140 Fendts en 57 MF’s in 2020; in 2021 lijkt er een verdere verbetering in te zitten.

Agri Verde biedt het volledige Ferguson full-line programma van Fendt en Massey aan, naast aanvullende machines voor wijnbouw en fruitteelt en inclusief de bijbehorende dienstverlening. Naast reparatie en onderhoud, omvat die ook leasing, financiering en schadeherstel.

De Mechan Groep geeft met de deelname nadere invulling in zijn expansiestrategie zowel in de Benelux als daarbuiten.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Amerikaanse Monarch Tractor wil Europese markt veroveren

Het Amerikaanse Monarch Tractor, pionier op het gebied van zelfrijdende elektrische trekkers, haalt €122 miljoen op bij Belgische investeerders.
Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin