fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Prototype nieuwe John Deere 6R-serie gespot

Deze John Deere 6215R wijkt op een aantal punten af van het huidige model. Vermoedelijk gaat het hierbij om een prototype. Foto: Wilmer.

John Deere werkt aan een opvolger voor de huidige 6R-serie, blijkt uit spionagefoto’s uit Duitsland.

Machinefabrikant John Deere werkt achter de schermen aan een nieuwe generatie 6R-serie. Dat blijkt uit spionagefoto’s van een prototype-trekker die onze collega’s van het Duitse vakblad Profi publiceerde. Op de foto is te zien dat er een afwijkende John Deere 6R-serie met typenummer 6215R in een rij met andere trekkers staat. Wat opvalt is dat de motorkap is aangepast. Deze is nu voorzien is van een knikje (zoals de vorig jaar geïntroduceerde 7R-serie). Ook de stickers op de motorkap en de luchtinlaat aan de zijkanten, zijn anders ten opzichte van het huidige model. Verder valt op dat er in de cabine geen dashboard meer aan de stuurkolom is gebouwd, en dat de A-stijl is voorzien van een display.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

John Deere introduceert nieuwe 5M-trekker

John Deere heeft zijn 5M-trekkerserie uitgebreid met model 5M 130.
Afbeelding artikel

Ruim 900 pk in nieuwe John Deere-kniktrekker

John Deere introduceerde woensdag 28 februari de grootste trekker die de fabrikant ooit gebouwd heeft: een 830 pk John Deere-kniktrekker.
Afbeelding artikel

John Deere verkocht ook in 2023 meeste trekkers in Nederland

John Deere was het best verkopende trekkermerk in 2023 in Nederland, en Agco verkocht als concern de meeste trekkers. Dat blijkt...
Beheer
WP Admin