fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Potato Europe 2021 afgelast

Potato Europe 2019

De aardappelvakbeurs Potato Europe 2021 is afgelast. Het evenement zou plaatsvinden op 1 en 2 september, maar met de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus kwam er geen officiële goedkeuring voor het houden van het evenement.

Hoewel de situatie omtrent Corona de goede kant op leek te gaan voor de organisatie van een beurs, gooien de recente ontwikkelingen toch weer roet in het eten voor Potato Europe. “Vorige maand in juni gaven verschillende positieve signalen aan dat de situatie in Nederland goed leek te goed leek te verlopen, wat resulteerde in het opheffen van diverse restricties in verband met de pandemie. Helaas heeft het niet zo uitgepakt als gehoopt”, zegt Kuno Jacobs, Managing Director van DLG Benelux. Organisator van de beurs.

Het evenement wordt afwisselend georganiseerd in Duitsland, België, Frankrijk en Nederland. De laatste editie in Nederland was in 2017 in Emmeloord. Hier waren 275 exposanten uit 16 verschillende landen. Meer dan 15.000 bezoekers uit 50 verschillende landen.

Dit jaar zou Potato Europe plaatsvinden op het terrein van Wageningen University & Research in Lelystad. De volgende editie van PotatoEurope staat op de planning voor 7 en 8 september 2022 in Bockerode, Duitsland.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Potato Europe dit jaar in Duitsland

Op 7 en 8 september 2022 is de internationale aardappelbeurs Potato Europe in Hannover (D.).
Afbeelding artikel

FOTO | Mix van tech en staal op World Ag Expo 2024

World Ag Expo in Californië (VS) staat bekend om zijn grootschalige groente- en fruitteelt. Tech-broedplaats Silicon Valley is om de hoek.
Afbeelding artikel

Grasdag 2024 is op 20 juni in Dronten

Na het succes van de Grasdag in 2023, waar meer dan 3.000 bezoekers uit zowel binnen- als buitenland kwamen, wordt de...
Beheer
WP Admin