Terug naar nieuwsoverzicht

Grimme breekt met WeeversNieuwstad in Marknesse

Na vijftig jaar beeindigd Grimme het dealerschap met Weevers-Nieuwstad in Marknesse.Op de foto een combinatie die door deze dealer werd uitgeleverd.

Aardappelmachinefabrikant Grimme breekt met dealer WeeversNieuwstad in Flevoland. Wie het dealerschap overneemt, is nog onbekend. Volgens Grimme is er binnen twee weken meer duidelijk.

Landbouwmechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad informeerde al haar klanten middels een brief dat Grimme het dealerschap per 1 november 2021 stopt, met een uitloop c.q. overgangstermijn tot 1 november 2022. Volgens WeeversNieuwstad komt de breuk als een volslagen verrassing na vijftig jaar dealer te zijn geweest van Grimme. WeeversNieuwstad heeft vestigingen in Marknesse, Rutten en Lelystad. Enkel de vestiging in Marknesse staat te boek als officieel Grimme-dealer.

Grimme telt 19 dealers

Volgens Grimme zijn er diverse redenen om de verkoop en service te veranderen in de Noordoostpolder. Grimme belooft binnen twee weken met een passend antwoord te komen voor de service en verkoop van Grimme machines in de Noordoostpolder.
Momenteel zijn er twee andere Grimme-dealers nog wél actief in de Noordoostpolder, namelijk Blok Landbouwmechanisatie bv in Espel en Van Driel mechanisatie in Luttelgeest. Met Van Driel zou Grimme ook stoppen omdat Van Driel de Grimme-machines aangeleverd kreeg via WeeversNieuwstad.
Grimme telt momenteel 19 dealers in Nederland.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Grimme opent vestiging in Noordoostpolder

Op 1 april heeft machinefabrikant Grimme zijn eigen servicevestiging geopend in Espel (Fl.).
Afbeelding artikel

Naaktgeboren draagt Case IH en Steyr over aan Weevers

Weevers Mechanisatie is de nieuwe dealer van de trekkermerken Case IH en Steyr in de Noordoospolder (Fl.). Dit maakte mechanisatiebedrijf Naaktgeboren...
Afbeelding artikel

Grimme gaat niet naar Agritechnica

De Duitse machinefabrikant Grimme, vooral bekend van de aardappeloogstmachines, neemt niet deel aan de Agritechnica die in maart 2022 gepland staat....
Beheer
WP Admin