Terug naar nieuwsoverzicht

Merkenwissel: wie test deze Fendt 724 Gen 6?

We zijn weer op zoek naar een tester voor de rubriek 'Merkenwissel'. Ditmaal gaat het om een Fendt 724 Vario met Fendt One-bediening. Foto: Fendt.

Wil jij een Fendt 724 voor ons testen? Mechan Groep stelt namelijk een Fendt 724 Gen 6 (met Fendt One-bediening) beschikbaar voor onze Merkenwissel-rubriek. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste tester die deze trekker 1 tot 2 weken voor ons wil testen.

Je gaat de trekker op je eigen bedrijf testen en mag deze gaan inzetten voor zo veel mogelijk afwisselende werkzaamheden. Het is hierbij belangrijk dat je géén ervaring hebt met Fendt-trekkers, maar wel een vergelijkbare trekker van een ander merk op je bedrijf hebt. Dat betekent: een trekker met zo’n 235 pk, een traploze transmissie en een gewicht van ongeveer 8 ton.

Ben jij onze enthousiaste tester? Meld je dan hier aan!

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Wie test deze Valtra G135?

Mechan Groep stelt een Valtra G135 Versu beschikbaar voor onze Merkenwissel-rubriek! Dus we zijn weer op zoek naar een enthousiaste tester....
Afbeelding artikel

Wie test deze Axion 960 TT?

TREKKER is weer op zoek naar een kritische tester! Ditmaal iets écht bijzonders: de Claas Axion 960 TerraTrac. We zoeken iemand...
Afbeelding artikel

Merkenwissel: wie test deze Zetor?

TREKKER is weer op zoek naar een kritische tester! Dit is je kans om op ­eigen bedrijf de nieuwe Zetor Proxima...