Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw model in Landini’s 5-serie

Landini voegt een nieuw model toe aan de 5-serie, namelijk de 5-085. De trekker is voorzien van een 3,4 liter FPT-motor en heeft een vermogen van 75 pk. Daarmee vult dit nieuwe model de 5-serie aan de onderkant aan.

Opvallend aan dit nieuwe model, naast het vernieuwde neusje, is dat er een FTP motor in ligt. De andere modellen in deze serie hebben namelijk een motor van Deutz-AG. De FTP-motor voldoet aan de Fase V eisen. De motor heeft een koppel van 375 Nm bij 1.400 tpm.

Lees verder onder de foto

Nieuwe cabine

Het model heeft een nieuwe joystick, waarmee de bestuurder functies zoals Hi-Lo bedient. Het stuur is in hoogte en diepte verstelbaar. Het dak is verlaagd zodat de trekker ook makkelijker door een lagere doorgang past. Het dak is transparant zodat de chauffeur beter zicht heeft bij het werken met de voorlader.

Lees verder onder de foto

De hefinrichting achter, met 3-punts hefinrichting categorie 2, heft tot 3.900 kg. De fronthef van categorie 2 heft tot 1.700 kg. Het hydraulische circuit heeft een dubbele pomp en 5 hydraulische ventielen (3 achter en 2 in het midden).

De Landini 5-085 kan je uitrusten met het Landini Fleet Management telematicasysteem. Dit systeem is ontworpen om de voertuigefficiëntie te meten, zoals verbruik, werkuren en gepland onderhoud.

De trekker is op dit moment in productie. Een prijs is ons nog niet bekend.

(Foto’s: Landini)

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Landini Rex 4 Electra gepresenteerd op Eima

Trekkermerk Landini presenteerde de Rex 4 Electra aan het publiek tijdens de Eima. Deze hybride trekker won vorig jaar al de...
Afbeelding artikel

Kuhn toont nieuwe F40 Evo zelfrijdende veldspuit in Polen

Machinefabrikant Kuhn presenteerde vorige week de F40 Evo zelfrijdende veldspuit op de Agri Show in Polen.
Afbeelding artikel

Nieuwe Vredestein Endurion Trailer-band voor grondkippers

Vanaf januari 2023 start Vredestein met de levering van de nieuwe Endurion Trailer-band bedoeld voor grondkippers.
Beheer
WP Admin