fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw model in Landini’s 5-serie

Landini voegt een nieuw model toe aan de 5-serie, namelijk de 5-085. De trekker is voorzien van een 3,4 liter FPT-motor en heeft een vermogen van 75 pk. Daarmee vult dit nieuwe model de 5-serie aan de onderkant aan.

Opvallend aan dit nieuwe model, naast het vernieuwde neusje, is dat er een FTP motor in ligt. De andere modellen in deze serie hebben namelijk een motor van Deutz-AG. De FTP-motor voldoet aan de Fase V eisen. De motor heeft een koppel van 375 Nm bij 1.400 tpm.

Lees verder onder de foto

Nieuwe cabine

Het model heeft een nieuwe joystick, waarmee de bestuurder functies zoals Hi-Lo bedient. Het stuur is in hoogte en diepte verstelbaar. Het dak is verlaagd zodat de trekker ook makkelijker door een lagere doorgang past. Het dak is transparant zodat de chauffeur beter zicht heeft bij het werken met de voorlader.

Lees verder onder de foto

De hefinrichting achter, met 3-punts hefinrichting categorie 2, heft tot 3.900 kg. De fronthef van categorie 2 heft tot 1.700 kg. Het hydraulische circuit heeft een dubbele pomp en 5 hydraulische ventielen (3 achter en 2 in het midden).

De Landini 5-085 kan je uitrusten met het Landini Fleet Management telematicasysteem. Dit systeem is ontworpen om de voertuigefficiëntie te meten, zoals verbruik, werkuren en gepland onderhoud.

De trekker is op dit moment in productie. Een prijs is ons nog niet bekend.

(Foto’s: Landini)

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Landini Landpower terug met Fase V-motor

Trekkerserie Landini Landpower verdween in 2014 van de markt. De serie komt terug met twee modellen en een schonere motor.
Afbeelding artikel

Landini doorbreekt 300 pk-grens met nieuwe 8-serie

Landini presenteerde op vakbeurs Agrotech zijn nieuwe 8-serie. Met de 8-310 doorbreekt Landini de grens van 300 pk.
Afbeelding artikel

Landini Rex 4 Electra gepresenteerd op Eima

Trekkermerk Landini presenteerde de Rex 4 Electra aan het publiek tijdens de Eima. Deze hybride trekker won vorig jaar al de...
Beheer
WP Admin