fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Wolterink Beltrum overgenomen door GroeNoord

Foto: GroeNoord

John Deere-dealer GroeNoord neemt de bedrijfsactiviteiten van landbouwmechanisatiebedrijf Wolterink Beltrum over. De vestiging Wolterink gaat vanaf 15 maart verder onder de naam GroeNoord Beltrum.

Voor GroeNoord betekent dit een uitbreiding van 18 naar 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. Na de overname van Wolterink blijven de medewerkers van het Oost-Gelderse bedrijf hun plaats binnen GroeNoord behouden. De vestiging Wolterink Beltrum wordt geïntegreerd in het bedrijf GroeNoord, waarbij wel in goed overleg is besloten dat Leo en Leontina Wolterink geen deel uit zullen maken van GroeNoord Beltrum. De familie Wolterink zal komende tijd, op de achtergrond, helpen aan een soepele overdracht van de activiteiten.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

​Warmtecamera op trekker redt weidevogels en reeën

Melkveehouder Joram Hofman wil warmtecamera’s optimaliseren, zodat boeren en loonwerkers meer dierenlevens kunnen sparen op de akker.
Afbeelding artikel

GroeNoord gaat samenwerken met Kröger

Mechanisatiebedrijf GroeNoord, met 19 vestigingen aanwezig in Noordoost-Nederland, gaat een samenwerking aan met het Duitse Peter Kröger GmbH. Het bedrijf is...
Afbeelding artikel

John Deere: Kraakman lijft dealer Geert-Jan De Kok in

John Deer dealer Kraakman neemt per 1 januari 2022 de bedrijven van Geert-Jan de Kok over
Beheer
WP Admin