fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Royal Reesink breidt activiteiten uit in Denemarken

Foto: via Royal Reesink

Het Nederlandse Royal Reesink, de overkoepelende organisatie van onder andere Reesink Agri en Kamps de Wild, neemt het Deense Nicolaisen & Larsen A/S onder eigen hoede.

Het Deense Nicolaisen & Larsen A/S is al 45 jaar dealer van JCB in Denemarken. Na 60 jaar eigenaar geweest te zijn, geeft voormalig CEO Susanne Nicolaisen de regie aan Royal Reesink. Volgens Bo Nørgaard, COO en representant van Nicolaisen & Larsen, is het Deense bedrijf geroemd door de goede service en kennis van JCB-machines. Volgens Nørgaard zal deze positie in de toekomst versterkt worden, doordat het team zich meer zal richten op de meerwaarde voor klanten.

Wereldwijde speler

Gerrit van der Scheer, CEO van Royal Reesink, geeft aan mogelijkheden te zien om de voetafdruk in Scandinavië te vergroten. Met bijna 40 dochterondernemingen wereldwijd is het 234 jaar oude Nederlandse bedrijf internationaal sterk aanwezig. Eind 2019 nam het bedrijf een Canadees dealerbedrijf over.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Elektrische wiellader JCB 403E is praktijkrijp

Compacte elektrische wiellader JCB 403E biedt hetzelfde vermogen als het dieselaangedreven model, maar is stiller en vrij van CO2-uitstoot.
Afbeelding artikel

Waterstofmotor AB H2 448 van JCB bijna klaar voor de markt

De Britse machinefabrikant JCB denkt waterstofmotor AB H2 448 eind 2023 klaar te hebben voor productie.
Afbeelding artikel

Proefrit met de intuïtieve JCB Fastrac 4220 iCON

TREKKER test de JCB Fastrac 4220 iCON en maakt een proefrit. Een exclusief inkijkje in de nieuwe JCB Fastrac 4000-serie.
Beheer
WP Admin