Terug naar nieuwsoverzicht

Wie test deze Valtra G135?

Mechan Groep stelt een Valtra G135 Versu beschikbaar voor onze Merkenwissel-rubriek! Dus we zijn weer op zoek naar een enthousiaste tester.

Wie wil deze G135 zelf, op eigen bedrijf testen? Aanmelden kan vanaf nu, door een mailtje te sturen naar trekker@misset.com. Vermeld daarin je naam en woonplaats, vertel kort iets over je bedrijf, (voorjaars)werkzaamheden en vooral iets over de trekkers die je nu gebruikt. We zoeken iemand die geen ervaring heeft met Valtra, en een trekker gebruikt met vergelijkbaar motorvermogen (zo’n 135 pk), transmissie (zestraps powershift) en gewicht (zo’n 5 ton).

Gerelateerde tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Valtra nu ook te koop in matgrijze kleurstelling

Trekkerfabrikant Valtra voegt een nieuwe kleur toe aan de zogeheten Unlimited-optielijst: ‘Titan grijs’. Dat is een matgrijze kleurstelling. Binnen Valtra’s zogeheten...
Afbeelding artikel

Loonwerker Ruth de Groot: ‘Perfect zicht op het werk met de Valtra N155’

Ruth de Groot probeert met zijn loonbedrijf een beetje de toon te zetten in zijn werkgebied. “Wij zijn een tikje eigenwijs...
Afbeelding artikel

Veehouder Dirk Lamers over de Valtra N135 Active: ‘Compacte en wendbare trekker’

Met zijn nieuwe Valtra N135 Active kreeg Dirk Lamers de compacte en wendbare trekker die hij zocht voor zijn melkveebedrijf.
Beheer
WP Admin