fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Pöttinger gaat schoffels en wiedeggen bouwen

Oostenrijkse machinefabrikant Pöttinger neemt de eveneens Oostenrijkse fabrikant Cross Farm Solutions (CFS) over. Foto: Pöttinger

Machinefabrikant Pöttinger neemt de eveneens Oostenrijkse fabrikant Cross Farm Solutions (CFS) over, en gaat de CFS- schoffels en wiedeggen in Pöttinger-merkkleur bouwen.

Oostenrijkse machinefabrikant Pöttinger neemt de eveneens Oostenrijkse fabrikant Cross Farm Solutions (CFS) over. De deal heeft betrekking op de mechanische onkruidbestrijdingsmachines van CFS: (roterende-) schoffels, en wiedeggen. Zowel de beide oprichters van CFS als een aantal medewerkers komen in dienst bij Pöttinger. De locatie van CFS in Stoitzendorf (noorden van Oostenrijk) wordt ingericht als ontwikkelingscentrum en productielocatie voor diverse producten. In augustus dit jaar zijn de schoffels en wiedeggen in Pöttinger-merkkleur te koop. Details over die machines worden later dit voorjaar bekend gemaakt.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Dickson-Kerner introduceert digitale rotorwieder

DicksonKerner, specialist in mechanische onkruidbestrijding, introduceert de Varioroll-rotorwieder met sensorgestuurde hydraulische drukregeling.
Afbeelding artikel

Claas-camera op sideshiftbok Wifo DSD-Z 300 Smartshift

DSD-Z 300 Smartshift van Doorgrond/Wifo is geüpdatet. De sideshiftbok is verkrijgbaar met de Claas Culticam of met het Tillet and Hague-systeem.
Afbeelding artikel

Schoffelmachinefabriek Lemken in Dinteloord draait

Nog geen jaar nadat de eerste paal de grond in ging, is de productie van schoffelmachines in de nieuwe fabriek van...
Beheer
WP Admin