Terug naar nieuwsoverzicht

Pöttinger gaat schoffels en wiedeggen bouwen

Oostenrijkse machinefabrikant Pöttinger neemt de eveneens Oostenrijkse fabrikant Cross Farm Solutions (CFS) over. Foto: Pöttinger

Machinefabrikant Pöttinger neemt de eveneens Oostenrijkse fabrikant Cross Farm Solutions (CFS) over, en gaat de CFS- schoffels en wiedeggen in Pöttinger-merkkleur bouwen.

Oostenrijkse machinefabrikant Pöttinger neemt de eveneens Oostenrijkse fabrikant Cross Farm Solutions (CFS) over. De deal heeft betrekking op de mechanische onkruidbestrijdingsmachines van CFS: (roterende-) schoffels, en wiedeggen. Zowel de beide oprichters van CFS als een aantal medewerkers komen in dienst bij Pöttinger. De locatie van CFS in Stoitzendorf (noorden van Oostenrijk) wordt ingericht als ontwikkelingscentrum en productielocatie voor diverse producten. In augustus dit jaar zijn de schoffels en wiedeggen in Pöttinger-merkkleur te koop. Details over die machines worden later dit voorjaar bekend gemaakt.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Pöttinger levert nieuwe serie Boss 3000-opraapwagens

Pöttinger introduceert een nieuwe serie Boss 3000-opraapwagens. Deze serie vervangt de Euroboss-opraapwagens.
Afbeelding artikel

Pöttinger introduceert Boss 3000 Master-opraapwagen

De Pöttinger Boss 3000-opraapwagen is bedoeld voor kleinere bedrijven. Het Pöttinger Evomatic-systeem vergt volgens de fabrikant minder onderhoud.
Afbeelding artikel

Video | Pöttinger-bandhark Mergento VT 9220 in het gras

In deze video zie je de nieuwe bandhark van Pöttinger, de Mergento VT 9220, aan het werk in Nederland.
Beheer
WP Admin