Terug naar nieuwsoverzicht

Isobus en klassiekers een geslaagde combinatie

Er zit tegenwoordig steeds meer elektronica op en in trekkers, machines en werktuigen. Maar wat als je dat niet wilt, omdat je het bijvoorbeeld te duur, te complex of gewoon onnodig vindt en toch met gps en Isobus wilt werken? Zo kan het ook: Een nieuwe of jonge trekker zonder elektronica is er tegenwoordig niet meer. Ze zitten vol met elektronica die weliswaar veel bedieningsgemak brengt, maar ook een fors hoger prijskaartje. Want naast strengere emissie-eisen en dus duurdere motoren en uitl


Registreer om 2 gratis premium artikelen te lezen

Wil je 2 gratis premium artikelen per maand lezen?
registreer

en lees meteen verder!

Al abonnee? Log dan hier in.

‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk
De Extra 787T, met een werkbreedte van 8,75 meter, heeft wel de zogenoemde ‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk en ook de ‘SemiSwing’ stalen kneusvingers die aan de graskneuzer gemonteerd zijn. De maaier beschikt ook over de makkelijke hydraulische bodemdru-instelling. In het segment triple-maaiers biedt Vicon nu 3 typen aan. Nieuw is de middenversie, de Extra 787T met een brutoprijs van €46.900. - Foto: Vicon

8 maaischijven
Elke maaibalk is 3,2 meter breed en heeft 8 maaischijven. De bediening van alles verloopt heel eenvoudig en direct via 3 dubbelwerkende ventielen, rechtstreeks vanaf de trekker. Vicon adviseert minimaal een trekker met een motorvermogen van 180 pk.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Verzamelaar: Ontspannen op de trekker

Martinus Riepma heeft plezier in het boerenwerk en daar hoort het werken met John Deere-trekkers en -machines zeker bij. De klassiekers...
Afbeelding artikel

Oldtimerhakselen: Mais is nice!

Mais hakselen is hot. Steeds meer liefhebbers ontdekken het oldtimerhakselen. Zo begon ook een drietal Brabanders vorig jaar een hakselploeg. Drie...
Afbeelding artikel

Cemis 700 nieuwe universele Claas-terminal

De Cemis 700 Isobus-terminal vervangt bij Claas de bestaande Operator en Communicator II-modellen. Het gladde, makkelijk schoon te houden oppervlak heeft...