fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Red Power optie voor de McCormick X6

De McCormick X6 is nu ook verkrijgbaar met het Red Power Pakket. De Red Power X6’s worden geleverd met metallic rode lak, zwarte velgen en een pakket extra opties waaronder de IFS-geveerde vooras, mechanisch geveerde cabine, airconditioning en elektronische hefinrichting.

De X6-serie bestaat uit drie modellen, de X6.35 (110 pk), X6.45 (119 pk) en de X6.55 (126 pk). De productie is afgelopen september gestart, de eerste Red Power X6.55’s zijn al in Engeland bij dealers.

De krachtbron in de X6 komt van de Deutz, de 4-cilinder motor met een inhoud van 3,6 liter voldoet aan de Stage V norm. Er zijn twee transmissie-opties met een hydraulische omkeerschakelaar 12 + 12 of 36 + 12 met HML (optionele kruipbak voor beide transmissies). Het hefvermogen achter is 6,0 ton. Andere opties zijn onder meer af fabriek voorbereiding voor ISObus en gps.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video | Zeven trekkers getest: McCormick X8.631

Deze McCormick X8.631 overtuigt vooral op de weg in de ‘multitrekkertest 7 x 300 pk’. Hoe dat zo komt, zie je...
Afbeelding artikel

McCormick introduceert nieuwe cabine voor trekkerseries X7.6 en X8

McCormick toont op Agritechnica 2023 een nieuwe cabine voor trekkerseries X7.6- en X8. De Clever Cab is groter, hoger en opgefrist...
Afbeelding artikel

Eenzame trekker: Renault Super 7D

Je komt ze overal in het landschap tegen: verlaten trekkers. Alsof ze op een dag plots in de steek zijn gelaten...
Beheer
WP Admin