Terug naar nieuwsoverzicht

Red Power optie voor de McCormick X6

De McCormick X6 is nu ook verkrijgbaar met het Red Power Pakket. De Red Power X6’s worden geleverd met metallic rode lak, zwarte velgen en een pakket extra opties waaronder de IFS-geveerde vooras, mechanisch geveerde cabine, airconditioning en elektronische hefinrichting.

De X6-serie bestaat uit drie modellen, de X6.35 (110 pk), X6.45 (119 pk) en de X6.55 (126 pk). De productie is afgelopen september gestart, de eerste Red Power X6.55’s zijn al in Engeland bij dealers.

De krachtbron in de X6 komt van de Deutz, de 4-cilinder motor met een inhoud van 3,6 liter voldoet aan de Stage V norm. Er zijn twee transmissie-opties met een hydraulische omkeerschakelaar 12 + 12 of 36 + 12 met HML (optionele kruipbak voor beide transmissies). Het hefvermogen achter is 6,0 ton. Andere opties zijn onder meer af fabriek voorbereiding voor ISObus en gps.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Eenzame trekker: Renault Super 7D

Je komt ze overal in het landschap tegen: verlaten trekkers. Alsof ze op een dag plots in de steek zijn gelaten...
Afbeelding artikel

Eenzame trekker, vergroeid met de natuur

Je komt ze overal in het landschap tegen: verlaten trekkers. Alsof ze op een dag plots in de steek zijn gelaten...
Afbeelding artikel

McCormick X6.420 eenvoudig en zuinig

Afgelopen najaar testten we zeven 120 pk sterke trekkers mét voorladers in één grote multi-trekkertest. Wie puur kijkt naar meetresultaten, verwacht...
Beheer
WP Admin