Terug naar nieuwsoverzicht

VIDEO: Waarom af fabriek gps-systemen beter werken

Een aantal jaar terug waren de aftermarket oplossingen voor precisielandbouw de trekkerfabrikanten een stapje voor. Inmiddels is het tij gekeerd en zijn fabrieksoplossingen beter geïntegreerd dan ooit. Klanten van Mechan Groep leggen in deze video uit hoe zij deze systemen ervaren.

Precisielandbouw is de verzamelnaam voor hightech oplossingen die de agrariër helpen meer rendement uit zijn perceel te halen. Mechan Groep heeft de ambitie om, net als de trekkermerken die ze importeert, een leidende speler te worden op het gebied van precisielandbouw. Ze wil voorop lopen in het bieden van technische oplossingen.

Kansen

Binnen de precisielandbouw liggen er volop kansen voor de Nederlandse en Belgische boeren om de efficiëntie te verhogen en te besparen op tijd, meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Mechan Precisielandbouw biedt ondersteuning aan de Fuse oplossingen van Agco die terug zijn de vinden bij Fendt, Valtra en Massey Ferguson. Dat het kan, én dat het vaak veel beter werkt dan gedacht, bewijst deze video waarin klanten zelf uitleggen waarom zij de fabrieksoplossingen prefereren boven de aftermarket systemen waar ze eerder mee werken.

Vragen? Contact de Mechan Groep via www.mechangroep.nl, bel 0342 – 4595 41 of stuur een mail naar info@mechangroep.nl.

Gerelateerde tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Loonwerker Ruth de Groot: ‘Perfect zicht op het werk met de Valtra N155’

Ruth de Groot probeert met zijn loonbedrijf een beetje de toon te zetten in zijn werkgebied. “Wij zijn een tikje eigenwijs...
Afbeelding artikel

Veehouder Dirk Lamers over de Valtra N135 Active: ‘Compacte en wendbare trekker’

Met zijn nieuwe Valtra N135 Active kreeg Dirk Lamers de compacte en wendbare trekker die hij zocht voor zijn melkveebedrijf.
Beheer
WP Admin