fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Timmer & Timmerman Mechanisatie verder als Abemec Gieten

Foto: Timmer & Timmerman Mechanisatie

Mechanisatiebedrijf Timmer & Timmerman in Gieten is per 1 januari 2021 de 22e vestiging van Abemec. Hiermee neemt Abemec niet alleen de activiteiten van het mechanisatiebedrijf over, maar voegt ook de bekende Abemec merken toe aan het programma.

“We blijven zowel in de melkwinning als in de mechanisatie de voor ons bekende merken zoals Fendt, Lemken en Krone verkopen en onderhouden”, vertelt Lammert Timmer, een van de eigenaren van Timmer & Timmerman. Maar er komt ook een nieuw assortiment beschikbaar. “De klant kan vanaf de overname bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor aardappelrooiers”.

Nog een bijkomend voordeel voor de klant is dat de administratie van het mechanisatiebedrijf nu centraal door Abemec wordt geregeld. “Dat betekent dat we minder tijd kwijt zijn aan de administratie en meer tijd hebben voor onze klanten”.

Timmer & Timmerman mechanisatie bestaat bijna 25 jaar. “We hebben ons werkgebied in die jaren kunnen vergroten en gingen van 7 naar 20 man personeel. We zijn erg blij dat we in gesprek zijn gekomen met Abemec en dat we volgend jaar de 22e vestiging van dit bedrijf zijn”.

Samen met het eerder dit jaar overgenomen Mechanisatie Mariënberg in Overijssel en de vestiging Abemec Onderdendam heeft Abemec inmiddels een goede vertegenwoordiging in het Noorden en Oosten van het land.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Duitse fabrikant Weidemann neemt Nederlandse importeur over

De Duitse machinefabrikant Weidemann neemt de Nederlandse importeur Weidemann Nederland uit Swifterbant (Fl.) over.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Beheer
WP Admin