fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Italiaanse Eima-beurs naar oktober 2021

Foto: Bas van Hattum

De Italiaanse mechanisatievakbeurs Eima International gaat niet door in februari 2021. De organisatie bevestigd dat het evenement van 19 tot 23 oktober 2021 plaats gaat vinden.

In eerste instantie had de Italiaanse machinebeurs in november plaatsgevonden. In mei brachten we het nieuws dat de op één na grootste beurs van Europa van 3 tot en met 7 februari plaats zou vinden. Onlangs besloot het bestuur om het toch door te schuiven naar oktober 2021, in de hoop dat de noodsituatie door de Corona-uitbraak dankzij de geplande vaccinatiecampagnes worden opgelost.

44e editie met symbolische twist

Het topmanagement van FederUnacoma, de organisator van de beurs, streeft er naar om de 44e editie plaats te laten vinden met een hoog technologisch en commercieel gehalte. Dit moet symbool staan voor het moment van wedergeboorte van de beurs na de onrustige gebeurtenissen in 2020. In november 2022 staat de 45e editie van Eima International gepland volgens de normale planning.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Alle grote merken op vakbeurzen ATH en GTH

Alle grote trekker- en werktuigenmerken zullen aanwezig zijn op de vakbeurzen AgroTechniek Holland (ATH) en Groentechniek Holland (GTH). De beuzen zijn...
Afbeelding artikel

Agribex afgelast

Agribex 2021 geannuleerd en gaat niet door
Afbeelding artikel

China schuld aan prijsexplosie grondstoffen

Volgens de Italiaanse voorzitter van de Feder-Unacoma is het Chinese beleid debet aan explosieve prijsstijging van grondstoffen om landbouwmachines en -trekkers...
Beheer
WP Admin