fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Peeters Group stopt met beurzen en catalogus

Peeters Group stopt met de papieren productcatalogus en is komend jaar niet te zien op mechanisatiebeurzen. De communicatie gaat voortaan via de vernieuwde website.

Jaarlijks bracht Peeters, bekend van de merken Peecon (voermengwagens, tanks, dumpers, etc.), Tulip (grondbewerkingswerktuigen en Pitbull (compact loaders) een gedrukte productcatalogus uit met het verkoopproductgamma inclusief prijzen. Daar stopt het mee, en in de plaats daarvan is er een uitgebreide website. Wie op zoek is naar een nieuwe machine vindt daar het hele aanbod, inclusief productconfigurators om op de klant toegespitste varianten samen te stellen. Daar rolt dan na een paar muisklikken ook een actuele offerteprijs uit.

Even geen beurzen

In verband met de coronapandemie blijft Peeters voorlopig ook weg op beurzen, in elk geval in 2021. Voor contact van de fabrikant naar de klant toe kwam er een Pitbull-promobus, die op verzoek een demomachine naar de geïnteresseerde brengt. Omgekeerd kan ook, klanten kunnen op het testterrein naast de loader-fabriek de producten komen bekijken.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Gerrit Marx wordt nieuwe CEO van CNH Industrial

Gerrit Marx wordt per 1 juli dit jaar CEO bij CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en...
Afbeelding artikel

New Holland stopt met verkoop van ploegen

New Holland stopt met de verkoop van ploegen en heeft de Zweedse fabriek verkocht. Een Duits bedrijf heeft de ploegenfabriek overgenomen.
Beheer
WP Admin