Terug naar nieuwsoverzicht

MF 3080 in veiling 15 jaar Traktorpool

Traktorpool Nederland bestaat 15 jaar. Daarom veilen we 15 iconische trekkers en machines in een unieke online veiling waaronder de Massey Ferguson 3080. De veiling start op 20 oktober 16.00 uur en sluit op 2 november.

Massey Ferguson 3080

Dit is een trekker die weet wat werken is. De MF 3080 heeft in het zuiden van Nederland gewerkt op de zware klei. De kleischrapers aan de binnenkant van de achterwielen zijn hier het zichtbare bewijs van. De trekker is uitgerust met vol set frontgewichten en staat rondom op dubbellucht. De banden van de trekker zelf zijn in zeer goede staat en kunnen net als de trekker nog lang mee. De 3080 heeft Autotronic wat aangeeft dat de hef elektronisch bedient kan worden. Dit collectorsitem staat ongeduldig te wachten om weer aan het werk te gaan bij de volgende eigenaar!

Meer weten over deze MF 3080? Meer informatie lees je op de pagina van de Traktorpool veiling.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

IJsland kent kleine, soms grillige trekkermarkt

Trekkerdealer Fridrik Ingi Fridriksson vertelt hoe de mechanisatiemarkt in IJsland in elkaar steekt, en ook over hoe grillig die soms is.
Afbeelding artikel

Massey Ferguson 3085 omgebouwd tot cabrio met zonnedak

De Massey Ferguson 3085 was voor klanten een vertrouwde trekker in de werkplaats van Lugtenberg. Jarenlang stond hij daar op bokken.
Afbeelding artikel

Sima 2022: MF gaat verdubbelen en zaaimachines verkopen in Europa

Massey Ferguson presenteert ambitieuze groeidoelstellingen tijdens vakbeurs Sima 2022 en gaat zaaimachines verkopen in Europa.
Beheer
WP Admin