Terug naar nieuwsoverzicht

Gebruikte machines belangrijk voor Vredo

André de Waard begon als servicemonteur bij Vredo en doet nu de verkoop van nieuw en gebruikt. De verkoop van occasions is belangrijk, het trekt kopers die nu nog niet in de markt zijn voor nieuw.
Vredo staat vooral bekend als fabrikant van doorzaaimachines, bemesters en zelfrijders. Naast de verkoop van nieuw is de verkoop van gebruikte machines een belangrijke tak, om meerdere redenen. Verkoper André de Waard legt uit waarom. Niet op íedere nieuw gebouwde machine ruilt Vredo iets in. Toch zet het op jaarbasis heel wat gebruikte machines om; kopers van een jong gebruikt ruilen soms ook weer iets in. Vredo verkoopt aan loonbedrijven of veehouders en aan handelaren en exporteurs. Andr


Registreer om 2 gratis premium artikelen te lezen

Wil je 2 gratis premium artikelen per maand lezen?
registreer

en lees meteen verder!

Al abonnee? Log dan hier in.

‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk
De Extra 787T, met een werkbreedte van 8,75 meter, heeft wel de zogenoemde ‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk en ook de ‘SemiSwing’ stalen kneusvingers die aan de graskneuzer gemonteerd zijn. De maaier beschikt ook over de makkelijke hydraulische bodemdru-instelling. In het segment triple-maaiers biedt Vicon nu 3 typen aan. Nieuw is de middenversie, de Extra 787T met een brutoprijs van €46.900. - Foto: Vicon

8 maaischijven
Elke maaibalk is 3,2 meter breed en heeft 8 maaischijven. De bediening van alles verloopt heel eenvoudig en direct via 3 dubbelwerkende ventielen, rechtstreeks vanaf de trekker. Vicon adviseert minimaal een trekker met een motorvermogen van 180 pk.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Jong materiaal is roofgoed

De handel in gebruikte trekkers en werktuigen loopt vlot. Vooral de vraag naar mooi materiaal is groter dan het aanbod, en...
Afbeelding artikel

Zo word je niet de dupe van internetoplichting

Blijf scherp bij het ongezien aankopen van machines via internet. Fraudeurs hanteren een relatief nieuwe wijze van internetoplichting om kopers te...
Afbeelding artikel

Traktorpool veiling tot laatste seconde spannend

Het werd nog spannend tot in de laatste seconden tijdens de sluiting van de Traktorpool 15 jaar veiling bij Troostwijk Auctions....