fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe getrokken cultivator van Pöttinger

Machinefabrikant Pöttinger introduceert de nieuwe Terria-cultivator. De machine komt in werkbreedtes van 4 tot 6 meter en bewerkt de grond van 5 tot 35 centimeter diep.

De nieuwe cultivator is beschikbaar vanaf november 2020.

Instellingen en opties

De machine is in twee posties af te stellen: vlak of steil. Dit beïnvloedt de intensiteit van de inwerking. Zo kun je kiezen voor alleen vlak afsnijden of het diep omwoelen van de grond. De bouten waarmee je dit kunt instellen dienen ook als breekbout. Pöttingers Classic-, Durastar- en Durastar Plus-slijtdelen passen op deze nieuwe cultivator. Daarnaast zijn er verschillende typen rollen verkrijgbaar voor de Terria, zoals een rubber pakkerrol. De Terria is standaard uitgerust met een hydraulische diepte-instelling.

Tot 650 kg weerstand

Op de nieuwe Terria is gebruikgemaakt van Pöttingers Non Stop Steenbescherming. Het mechanische Nova-element heeft een weerstand van 600 kg, de hydraulische versie een weerstand van 650 kg.

Wendbaar design

Om een zo klein mogelijke draaicirkel te krijgen, zijn de wielen van de machine binnen het werkgebied van de machine geplaatst. Dit maakt het geheel minder lang.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Pöttinger levert nieuwe serie Boss 3000-opraapwagens

Pöttinger introduceert een nieuwe serie Boss 3000-opraapwagens. Deze serie vervangt de Euroboss-opraapwagens.
Afbeelding artikel

Pöttinger introduceert Boss 3000 Master-opraapwagen

De Pöttinger Boss 3000-opraapwagen is bedoeld voor kleinere bedrijven. Het Pöttinger Evomatic-systeem vergt volgens de fabrikant minder onderhoud.
Afbeelding artikel

Video | Pöttinger-bandhark Mergento VT 9220 in het gras

In deze video zie je de nieuwe bandhark van Pöttinger, de Mergento VT 9220, aan het werk in Nederland.
Beheer
WP Admin