fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Deze maand in Trekker

In de nieuwste editie van Trekker magazine onder andere:

Een evaluatie van de Fendt 936 vario

De Fendt 900 COM3-serie is in de basis een degelijke trekker met zeer goed comfort. Maar is een trekker langdurig zwaar belast op de aftakas én niet stipt onderhouden, dan kun je op de gebruiktmarkt ook een kat in de zak kopen. Begin je te sleutelen, dan is 10 mille zó op. Waar kun je op letten?

De Massey Ferguson 7718 getest na 2600 draaiuren

De 7718 was ooit het sterkste zescilindermodel met korte wielbasis. In de duurtest volgen we samen met collega’s van het Duitse Profi één trekker: die klokte ruim 2.600 draaiuren in twee jaar tijd.

De Amazone snelzaaier, eerste indruk van de precea 4500 rappe maiszaaimachine

Snel rijden tijdens het maiszaaien is hot. Inmiddels zijn er al veel aanbieders van snelzaaiers. Ook Amazone wil meedoen aan die race, en dus wordt er hard gewerkt aan zo’n supersnelle zaaimachine.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

VIDEO | McHale-schudder Propel M6-770 zet tanden in Nederlandse gras

TREKKER is aanwezig bij het in bedrijf stellen van de McHale Propel M6-770-schudder die voor het eerst zijn tanden zet in...
Afbeelding artikel

Blog | ‘Ook voor moderne boer blijft telen ouderwets vakwerk’

Ook al heeft de moderne boer een groot machinepark en taakkaarten, de teelt van gewassen blijft ouderwets vakwerk, blogt Chris van...
Afbeelding artikel

Aeres start met studie Agrotechniek & Engineering

Vanwege groeiende vraag naar afgestudeerden met kennis van landbouw en techniek introduceert Aeres de studie Agrotechniek & Engineering.
Beheer
WP Admin