fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

14 nieuwe modellen rupstrekkers van Case IH

Foto: Case IH

Case IH introduceert een nieuwe serie Quadtrac- en Steiger AFS Connect-trekkers.

Onlangs kondigde Case de introductie van de nieuwe serie aan op Commodity Classic in de Verenigde Staten. De nieuwe serie zou in de tweede helft van het jaar 2020 in Europa verkrijgbaar zijn, met enkele specifieke kenmerken voor de Europese markt. De reeks telt 14 modellen van 420 tot 620 pk. Quadtrac AFS Connect zal beschikbaar zijn vanaf 470 pk. Steiger AFS Connect van 420 tot 500 pk. Er zijn verschillende upgrades, zoals een herontworpen cabine en veel connectiviteit om comfort en een hogere productiviteit mogelijk te maken.

Tweerichtings-dataoverdracht

De connectiviteitsoplossing van Case IH, AFS Connect, maakt tweerichtings-gegevensoverdracht mogelijk tussen de machine en de manager. Zo kunnen bedrijfsleiders hun bedrijf, wagenpark en gegevens nauwkeurig beheren vanaf hun kantoor of mobiele apparaat. Daarvoor is er een AFS Pro 1200-display, het AFS Vision Pro-besturingssysteem en de AFS Vector Pro-ontvanger.

682 pk voor Quadtrac 620

De PowerDrive powershift-transmissie zorgt voor 20% sneller schakelen en 682 pk maximaal vermogen voor het Quadtrac 620-model. De CVXDrive – de eerste continu variabele transmissie voor een knikgestuurde 4wd-trekker – brengt vermogen en efficiëntie automatisch in evenwicht.

De Quadtrac AFS Connect-trekkers hebben ook grotere brandstoftanks. Gebruikers kunnen lange dagen draaien zonder motorregeneratie. Het olie-verversingsinterval bedraagt 600 uur.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuwe neus op boerentrekkers Farmall A en Farmall C van Case IH

Case IH heeft zijn boerentrekkers Farmall A en Farmall C opgefrist met een nieuw uiterlijk. De Farmall C komt dit najaar...
Afbeelding artikel

CNHi levert trekkers van 100-400 pk met omkeerinrichting

De omkeerinrichting was al beschikbaar in Steyr-trekkers. Nu levert CNHi deze ook in Case IH- en New Holland-trekkers van 100 tot...
Afbeelding artikel

Video | Krachtpatser Case IH-kniktrekker Quadtrac 715

Case IH introduceert de Quadtrac 715, met 778 pk de sterkste trekker ter wereld die in serie wordt geproduceerd.
Beheer
WP Admin