fbpx

0 Resultaten gevonden voor: eima 2022

Niet gevonden wat je zocht?
Bekijk anders eens:

Populaire tests

7x automatisch sturen getest: Valtra voorop in grote gps-test

Weet je nog dat we vorig jaar even trekkers uit het 300-pk-segment testten? Daarvan hebben we alle details behandeld, behalve de gps. Daarom nu: een grote gps-vergelijkingstest. Daaruit blijkt dat alle zeven merken een prima gps-stuursysteem leveren. Verschil zit 'm in geavanceerde functies en gebruiksgemak. Valtra gaat voorop, met John Deere op plek twee.

Download de test

Valtra N4-serie: Fins succesnummer met groeistuipen

Valtra zette grote stappen in 2015, met de introductie van de vierde generatie N-serie - een compleet nieuwe trekker. In die periode zag Valtra het marktaandeel in Nederland bijna verdubbelen. (2014-2021); daar moet de N4 aan bij hebben gedragen. Een succesnummer dus, maar met groeistuipen.

Download de test

John Deere 6R 185: Zuinige en stille alleskunner

John Deere heeft een beoogde opvolger voor het in Nederland o zo populaire model 6155R. Namelijk deze 6R 185. We hebben de trekker uitgebreid getest en concluderen dat hij op de meeste punten super uit de bus komt. De cabine is fantastisch: ruim, keurig afgewerkt en de stilste ooit gemeten. Maar op sommige andere punten komt de trekker niet helemaal mee met het 200 pk-segment.  

Download de test

Landini Rex 4-120 GT Dynamic: Kleine rex wordt groot

De compacte smalspoortrekker Landini Rex 4-120 GT Dynamic kan zich qua techniek meten met een grote landbouwtrekker. Moederconcern Argo heeft de trekker op diverse punten verbeterd, waaronder een draaibare stoel met armleuningbediening en een innovatief autonoom rijden-systeem voor in wijngaarden op basis van ultrasoonsensoren.

Download de test
Beheer
WP Admin