fbpx

Tests zoeken

27tests gevonden

Premium

Van basic-trekker tot hightech 6140 TTV

Deutz-Fahr introduceert de nieuwe serie trekkers van 110 tot 140 pk. Van buiten lijkt het een nieuwe 6 serie maar onderhuids is het eigenlijk een doorontwikkeling van de 5-serie. TREKKER maakte een proefrit met de hightech variant.
Download de test
Premium

Moderne TTV versus de legendarische DX

Ter gelegenheid van het dertig jarig bestaan van TREKKER hebben we een 30 jaar oude trekker vergeleken met zijn moderne evenknie. Uit de test blijkt dat de tijd niet stil heeft gestaan. De moderne TTV levert meer dan de DX.
Download de test
Premium

Hardware en software van 6185 RCshift voor elkaar

De basiscomponenten zijn al langere tijd goed bij de grotere Deutz-Fahr trekkers. De bediening en andere software zaken bleven tot nu wat achter. Deze 6185 RCshift geeft weinig reden tot klagen alhoewel er altijd verbeterpunten zijn.
Download de test
Premium

Overstappen van Deutz-Fahr naar JCB?

JCB is door haar hoge snelheid altijd al een opvallende trekker geweest. Toen deze trekker beschikbaar was voor de merkenwissel kwamen er ook veel reacties. Uiteindelijk is de trekker 1,5 week vergeleken met een Deutz-Fahr.
Download de test
Premium

Frutteto CVT 115 S is een bizar complete smalspoor

Same Deutz-Fahr komt met een nieuwe 'premium'-smalspoorserie. Premium? Ja, daar is geen woord van gelogen. De Italiaanse trekkerfabrikant weet al het denkbare in deze kleine trekker te proppen, waarbij vooral de cvt opvalt.
Download de test
Beheer
WP Admin