Tests zoeken

30tests gevonden

Premium

Magnum 370 CVX is de soepele krachtpatser van Case IH

De Magnum 370 CVX was de zwaarste conventionele trekker van Case IH met cvt. De trekker heeft het formaat waarvan tijdens het rijden een Boeing 747-gevoel verwacht wordt. Echter laat de trekker zich soepel en comfortabel besturen.
Download de test
Premium

Maxxum is nu ook echt hightech

De Maxxum is een serie die al lang bestaat bij Case IH. Met dit nieuwe model geeft Case IH aan nog geen afstand te willen nemen van deze serie. En het moet gezegd, de nieuwe Maxxum is weer helemaal bij de tijd met veel mogelijkheden.
Download de test
Premium

Overstappen van Valtra naar Steyr?

Steyr stelde haar nieuwe 4145 beschikbaar voor de Merkenwissel. En dit model beschikte over de nieuwe achttraps powershifttransmissie van CNH. Deze transmissie vormt eigenlijk een geschakelde cvt. Akkerbouwer Glas wilde hem graag testen.
Download de test
Premium

Grote verschillen bij de smalspoortrekkers

Het spreekwoord 'klein maar fijn' is bijzonder van toepassing op de smalspoortrekkers. Deze kleine trekkers beschikken over veel techniek en zijn vaak duurder dan de vergelijkbare standaard modellen. Hier een uitgebreide test.
Download de test
Premium

Case IH Optum 300 vult gat tussen Puma en Magnum

De Optumserie van Case IH moet een gat opvullen tussen de Magnum en de Puma. Dit gat is niet op vermogen gebaseerd, maar wendbaarheid en gewicht. De trekker is compacter dan de Magnum maar sterker dan de Puma.
Download de test
Beheer
WP Admin