Stagiair Marketing Misset Uitgeverij

Wil jij bij Misset Uitgeverij aan de slag bij Trekker Magazine, het stoerste merk uit de landbouwmechanisatie? Een stage waarbij je echt het verschil kunt maken? En word jij enthousiast wanneer je een bijdrage kunt leveren aan de groei van een merk? Dan komen we graag in contact met jou!

We zoeken iemand die binnen ons mechanisatiecluster aan de slag gaat met de verdere ontwikkeling van de merken Trekker en Traktorpool. Jouw stage draagt bij aan de strategische plannen en maakt inzichtelijk waar de kansen voor onze merken liggen. Je bent gemotiveerd en leergierig, werkt goed zelfstandig maar bent ook een teamspeler.

Trekker en Traktorpool

De A-merken Trekker en Traktorpool zijn onderdeel van Misset Uitgeverij. Met 130 enthousiaste professionals werken wij naast deze titels aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World en Food&Agribusiness.  

Wat ga je doen

Tijdens jouw (afstudeer)stage help je ons met het verder ontwikkelen van de merken Trekker en Traktorpool in de markt. Je onderzoekt de trends en ontwikkelingen in de markt, de concurrenten die zich op de markt bevinden en de behoefte van de doelgroepen. De resultaten van je onderzoek koppel je aan een praktisch plan waarmee we direct aan de slag kunnen. Daarnaast krijg je een uitvoerende rol in een aantal marketingprojecten. In overleg met jou kijken we bij welk onderdeel jouw interesse ligt en geven we de exacte opdracht vorm.

Wat kun je

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding
  • Je hebt interesse in, of volgt een opleiding richting marketing communicatie of bedrijfskunde
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Proactieve houding

Wat bieden wij

In deze stage werk je samen met collega’s van marketing, redactie, en sales. Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkt deels vanuit huis, deels vanuit ons kantoor in Doetinchem.

Solliciteren

Heb je interesse in een stage bij de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar yorick.wentink@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Yorick Wentink (Marketing Executive) 06 23 76 33 54.
Kijk voor meer informatie over Misset Uitgeverij op www.misset.com.