fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Zuid West Banden opent derde vestiging

Zuid West Banden gaat vanuit de vestiging Kapelle heel centraal-Zeeland bedienen, inclusief Zeeuws-Vlaanderen, West-Brabant en een deel van België. - Foto: Zuid West Banden

Bandenspecialist Zuid West Banden opent in het Zeeuwse Kapelle een nieuwe vestiging. Daarmee telt het bandenservicebedrijf drie vestigingen.

Zuid West Banden heeft vestigingen in Klaaswaal (Z.-H.) en Noordwijkerhout (Z.-H.). Op 1 mei opent het bedrijf een nieuwe vestiging in het Zeeuwse Kapelle. Daarmee telt Zuid West Banden straks drie vestigingen.

Enkele medewerkers van de vestiging in Klaaswaal gaan de nieuwe locatie in Kapelle bemannen. Marius Dorst, directeur van Zuid West Banden, meldt in een persbericht: “Het zijn allemaal ervaren bandenmonteurs die in de buurt van Kapelle wonen. Zij kennen het gebied op hun duimpje en weten daardoor precies hoe ze het beste kunnen inspelen op de wensen van de klanten.”

Nieuwe en gebruikte banden op voorraad

Dorst zegt vanuit de vestiging Kapelle heel centraal-Zeeland te kunnen bedienen, inclusief Zeeuws-Vlaanderen, West-Brabant en een deel van België. Net als op de andere locaties wordt de vestiging in Kapelle van een voorraad nieuwe en gebruikte banden voorzien. Zuid West Banden in Kapelle gaat beschikken over twee vrachtwagens voor service op locatie.

Auteur: Bob Karsten

Bekijk het gratis TREKKER E-mag. In deze editie lees je alles over banden. Je leest het E-mag eenvoudig op je mobiel, tablet of pc.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Drie nieuwe maten Alliance-cultuurbanden Agriflex+ 363 VF

Bandenfabrikant Alliance levert drie nieuwe bandenmaten in de serie Agriflex+ 363 XT VF-cultuurbanden.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Beheer
WP Admin