fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

​Vervaet Connect ook beschikbaar op machines vanaf bouwjaar 2011

Met Vervaet Connect is het mogelijk om op afstand machinegegevens uit te lezen, zoals het aantal bewerkte hectares en de motoruren. Ook kun je met het systeem opbrengst- en afgiftekaarten verzenden. Na een aanpassing werkt Vervaet Connect ook met machines vanaf bouwjaar 2011. - Foto: Vervaet

Machinefabrikant Vervaet in Biervliet (Zld.) laat weten dat het telemetriesysteem Vervaet Connect ook werkt op oudere bietenrooiers en mestzelfrijders. Zo kun je draadloos machinedata verzenden.

Ook oudere machines (vanaf 2011) zijn inmiddels te koppelen met het telemetriesysteem Vervaet Connect. Met dat online systeem is het mogelijk om op afstand machinegegevens uit te lezen, zoals het aantal bewerkte hectares en de motoruren. Ook kun je opbrengst- en afgiftekaarten verzenden. Om dit mogelijk te maken is een aanpassing nodig aan machines. Dat kost normaliter €4.516. Tot 31 maart geldt een aanbieding van €2.800.

Hulp op afstand met Remote Control

Een andere mogelijkheid binnen Vervaet Connect is een zogenoemde Remote Control-functie, waarbij de eigenaar of servicemonteur desgewenst op afstand meekijkt bij eventuele storingen. Daarvoor heb je een 10 of 12 inch touchscreenscherm nodig. Vervaet biedt aan om een XS2- of Etop-scherm op machines met bouwjaren van 2011 tot 2019 in te ruilen. Afhankelijk van het model scherm kost dit €1.800 tot €3.076.

Inruilactie beeldschermen

Tegelijkertijd start Vervaet met een inruilactie om de oudere Etop33C- en Etop 310-beeldschermen in bietenrooiers Beet Eater 617 (bouwjaren 2011-2016) en Beet Eater 625 (2011-2014) te vervangen door de recente 10 of 12 inch grote touchscreen-beeldschermen. De onderdelen voor deze oudere beeldschermen zijn namelijk schaars. Tijdens de actieperiode kun je deze schermen laten vervangen voor €1.800 (10 inch) of €3.500 (12 inch). Na 31 maart is dat weer €4.516 of €5.331.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video | Stichting Polderpioniers brengt historie tot leven op velddag

De Stichting Polderpioniers beheert sinds vorig jaar een bezoekerscentrum in Swifterbant waar het een collectie trekkers en werktuigen tentoonstelt die door...
Afbeelding artikel

Fliegl brengt asbesturing zonder stuurstangen op de markt

Met het nieuwe Fliegl-asbesturingssysteem zijn geen stuurstangen of kettingen nodig tussen trekker en werktuig.
Afbeelding artikel

Fabrikant Krone test zijn machines in eigen testcentrum Future Lab

Om de kwaliteit van zijn machines hoog te houden, test fabrikant Krone machines in zijn eigen testcentrum Future Lab.
Beheer
WP Admin