fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Maschio Polo Group neemt Antonio Carraro over

Maschio Polo Group neemt compacttrekkerfabrikant Antonio Carraro over. Maschio Polo was al eigenaar van 50% van de aandelen, en verhoogt dit nu naar 100%. - Foto: Bob Karsten

De Italiaanse trekkerfabrikant Antonio Carraro kondigt aan dat Maschio Polo Group de fabrikant gaat overnemen. Dat bedrijf had al 50% van de aandelen in handen en verhoogt dit nu naar 100%.

Sinds 2016 zijn Maurizio Maschio en Enrico Polo, eigenaren van de Milleuno-Imoco Groep, voor 50% aandeelhouders van Antonio Carraro. De Milleuno-Imoco Groep investeert onder meer in drukkerijen, uitgeverijen en in de wijnsector.

Met respect voor de oprichter

Maurizio Maschio, voorzitter van Maschio Polo Group, zegt dat het bedrijf niet van plan is de ontwikkelingsstrategie van Antonio Carraro op termijn te wijzigen. De voortzetting van het bedrijf gebeurt met respect voor oprichter Antonio Carraro. Carraro overleed in 2022 op 90-jarige leeftijd.

Antonio Carraro is bekend van gespecialiseerde compacttrekkers met voorwiel- of knikbesturing. De fabrikant biedt sinds vorig jaar ook conventionele smalspoortrekkers aan.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Kamps de Wild neemt De Vries Mechanisatie over

Kamps de Wild, onderdeel van Royal Reesink, heeft De Vries Mechanisatie in het Drentse Beilen overgenomen.
Afbeelding artikel

WN Kramer importeur van Farmtec-spitmachines

WN Kramer heeft vanaf 1 januari het importeurschap van Farmtec roterende spitmachines overgenomen van Farmstore.
Afbeelding artikel

Motorenfabrikant Deutz neemt Rolls-Royce Power Systems over

Motorenfabrikant Deutz heeft een overeenkomst gesloten met Rolls-Royce Power Systems voor overname van Daimler Truck-motoren tot 650 pk.
Beheer
WP Admin