Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere niet aanwezig op SIMA-beurs 2024

John Deere is niet te zien op vakbeurs Sima in 2024. De fabrikant wil andere communicatiekanalen gebruiken. - Foto: Mark Pasveer

Machinefabrikant John Deere zal niet aanwezig zijn op de Sima in Parijs. De vakbeurs wordt in november 2024 gehouden.

John Deere laat weten niet aanwezig te zijn op de internationale landbouwbeurs Sima in november 2024 in Parijs. John Deere zegt in 2024 meer aandacht te willen geven aan specifieke dealer- en klantevenementen. “Covid 19 heeft het evenementenlandschap en de manier waarop klanten contact met ons willen, veranderd”, zegt Andreas Jess, marketing director van John Deere.

Nieuwe communicatiekanalen

Landbouwbeurzen zijn van oudsher een manier waarop fabrikanten in contact komen met boeren en loonbedrijven. John Deere onderzoekt nu ook nieuwe communicatiekanalen, waarbij de fabrikant digitale activiteiten en persoonlijk contact combineert. Zo denkt het bedrijf nieuwe machines en oplossingen beter te kunnen demonstreren en tegelijk een groter publiek te bereiken.
Klanten raken ook steeds meer geïnteresseerd in precisielandbouw. Het delen van ideeën en demonstreren van oplossingen hiervoor vereist een andere aanpak, is de redenering van John Deere.

Meer flexibiliteit gevraagd

John Deere is van mening dat er in de toekomst nog steeds een belangrijke rol is weggelegd voor handelsbeurzen. De fabrikant zou echter graag zien dat organisatoren van internationale handelsbeurzen in hun planning meer flexibiliteit bieden om ook andere promotieactiviteiten mogelijk te maken.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fabrikanten kiezen ook Innov-Agri om innovaties te tonen

Innov-Agri is vooral een thuiswedstrijd voor Franse werktuigenfabrikanten. Op Innov-Agri is ruimte voor demo’s en daar maakten vooral de robotfabrikanten, veelal...
Afbeelding artikel

Innov-Agri 2023: wat viel op?

Innov-Agri is een Franse buitenbeurs waar trekkers en werktuigen de boventoon voeren. De opzet is vergelijkbaar met de tweejaarlijkse Werktuigendagen in...
Afbeelding artikel

​Video | Robots op landbouwbeurs Innov-Agri

Veldrobot Trektor met hybride aandrijflijn was begin september te zien in een demo op landbouwbeurs Innov-Agri in Outarville (Fr.)
Beheer
WP Admin