Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere niet aanwezig op SIMA-beurs 2024

John Deere is niet te zien op vakbeurs Sima in 2024. De fabrikant wil andere communicatiekanalen gebruiken. - Foto: Mark Pasveer

Machinefabrikant John Deere zal niet aanwezig zijn op de Sima in Parijs. De vakbeurs wordt in november 2024 gehouden.

John Deere laat weten niet aanwezig te zijn op de internationale landbouwbeurs Sima in november 2024 in Parijs. John Deere zegt in 2024 meer aandacht te willen geven aan specifieke dealer- en klantevenementen. “Covid 19 heeft het evenementenlandschap en de manier waarop klanten contact met ons willen, veranderd”, zegt Andreas Jess, marketing director van John Deere.

Nieuwe communicatiekanalen

Landbouwbeurzen zijn van oudsher een manier waarop fabrikanten in contact komen met boeren en loonbedrijven. John Deere onderzoekt nu ook nieuwe communicatiekanalen, waarbij de fabrikant digitale activiteiten en persoonlijk contact combineert. Zo denkt het bedrijf nieuwe machines en oplossingen beter te kunnen demonstreren en tegelijk een groter publiek te bereiken.
Klanten raken ook steeds meer geïnteresseerd in precisielandbouw. Het delen van ideeën en demonstreren van oplossingen hiervoor vereist een andere aanpak, is de redenering van John Deere.

Meer flexibiliteit gevraagd

John Deere is van mening dat er in de toekomst nog steeds een belangrijke rol is weggelegd voor handelsbeurzen. De fabrikant zou echter graag zien dat organisatoren van internationale handelsbeurzen in hun planning meer flexibiliteit bieden om ook andere promotieactiviteiten mogelijk te maken.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Buitenbeurs TKD terug bij Nobelhorst Almere

De Technische Kontakt Dagen (TKD) vinden in 2023 weer plaats bij Nobelhorst Almere. Dit jaar werd de TKD afgelast.
Afbeelding artikel

Foto | Leuke primeurs op relaxte Landbouwbeurs Leeuwarden

De meeste standhouders op Landbouwbeurs Leeuwarden zijn gericht op de melkveehouderij.
Afbeelding artikel

Foto | Blikvangers op vakbeurs Agromek in Denemarken

TREKKER zag op vakbeurs Agromek blikvanger Claas Axion 950 op TerraTracs evenals de smalste trekker ter wereld. Welke dat is, zie...
Beheer
WP Admin