fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere niet aanwezig op SIMA-beurs 2024

John Deere is niet te zien op vakbeurs Sima in 2024. De fabrikant wil andere communicatiekanalen gebruiken. - Foto: Mark Pasveer

Machinefabrikant John Deere zal niet aanwezig zijn op de Sima in Parijs. De vakbeurs wordt in november 2024 gehouden.

John Deere laat weten niet aanwezig te zijn op de internationale landbouwbeurs Sima in november 2024 in Parijs. John Deere zegt in 2024 meer aandacht te willen geven aan specifieke dealer- en klantevenementen. “Covid 19 heeft het evenementenlandschap en de manier waarop klanten contact met ons willen, veranderd”, zegt Andreas Jess, marketing director van John Deere.

Nieuwe communicatiekanalen

Landbouwbeurzen zijn van oudsher een manier waarop fabrikanten in contact komen met boeren en loonbedrijven. John Deere onderzoekt nu ook nieuwe communicatiekanalen, waarbij de fabrikant digitale activiteiten en persoonlijk contact combineert. Zo denkt het bedrijf nieuwe machines en oplossingen beter te kunnen demonstreren en tegelijk een groter publiek te bereiken.
Klanten raken ook steeds meer geïnteresseerd in precisielandbouw. Het delen van ideeën en demonstreren van oplossingen hiervoor vereist een andere aanpak, is de redenering van John Deere.

Meer flexibiliteit gevraagd

John Deere is van mening dat er in de toekomst nog steeds een belangrijke rol is weggelegd voor handelsbeurzen. De fabrikant zou echter graag zien dat organisatoren van internationale handelsbeurzen in hun planning meer flexibiliteit bieden om ook andere promotieactiviteiten mogelijk te maken.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

FOTO | Braziliaanse mechanisatie toont eigen gezicht op Rural Show Coopavel

TREKKER-lezers zagen op de Rural Show Coopavel in Brazilië verschillen tussen de Braziliaanse en Nederlandse mechanisatie, maar zeker ook overeenkomsten.
Afbeelding artikel

Gerobotiseerde snoeiarm van Robotic Perception snoeit in boom- en wijngaarden

Start-up Robotic Perception demonstreerde een prototype van een gerobotiseerde snoeiarm op robotbeurs World Fira in Toulouse (Fr.).
Afbeelding artikel

FOTO | Mix van tech en staal op World Ag Expo 2024

World Ag Expo in Californië (VS) staat bekend om zijn grootschalige groente- en fruitteelt. Tech-broedplaats Silicon Valley is om de hoek.
Beheer
WP Admin