fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

PMH Investments is nieuwe aandeelhouder van Homburg Holland

Voor een volgende groeifase was machinefabrikant Homburg Holland op zoek naar een investeerder. Dat is het Friese PMH Investments geworden. - Foto: Homburg Holland.

Participatiemaatschappij PMH Investments uit Heerenveen (Fr.) neemt aandeel in machineleverancier en -bouwer Homburg Holland uit Stiens (Fr.).

De particuliere participatiemaatschappij PMH Investments heeft aandelen in Homburg Holland verworven. In samenwerking met PMH Investments wil directeur-aandeelhouder Jack Thibaudier de positie van Homburg Holland op een duurzame manier verder uitbouwen.

Eigen producten uitbouwen

Jack Thibaudier, directeur van Homburg Holland, laat in een persbericht weten: “Naast verdere groei met onze importeurschappen in de Benelux zie ik wereldwijde groeikansen in de akkerbouw betreffende de doorontwikkeling van ons product SmartSolutions. Met deze soft- en hardware sturen we op gps-basis de werktuigen achter de trekkers aan.”

Verder wil Thibaudier het ‘wereldmarktleiderschap in drainagereinigers uitbreiden met klimaatafhankelijke regelsystemen, waarbij drainage gekoppeld wordt aan subirrigatie’. Hij vervolgt: “Voor deze volgende groeifase zochten wij naar een investeerder met een ondernemend en no-nonsens profiel en ervaring in het samen verder excelleren van een onderneming. Deze partner hebben wij in het Friese PMH Investments gevonden.”

Auteur: Bob Karstens

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin