Terug naar nieuwsoverzicht

Mazzotti zelfrijdende veldspuiten nu ook leverbaar via GroeNoord-dealers

De Mazzotti zelfrijdende veldspuiten zijn nu ook leverbaar via GroeNoord-dealers in Noordoost -Nederland. - Foto: Hogervorst

Importeur Hogervorst uit Noordwijkerhout (N.-H.) gaat Mazzotti zelfrijdende veldspuiten leveren via GroeNoord-dealers. Dat betekent dat het verkoop- en servicenetwerk van de zelfrijdende veldspuiten groter wordt.

Door deze samenwerking is GroeNoord dealer van de Mazzotti-zelfrijdende veldspuiten in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. GroeNoord heeft 19 dealervestigingen in Noord-Nederland.

Het is een logisch vervolg op de stap die John Deere in 2017 maakte. In dat jaar nam de machinefabrikant de Italiaanse spuitenfabrikant Mazzotti over. Nu kan John Deere via zijn eigen dealernetwerk ook de zelfrijdende Mazzotti-veldspuiten aanbieden en onderhouden.

Dealer in de buurt

Hogervorst is sinds 2004 importeur van Mazzotti zelfrijdende veldspuiten in de Benelux. GroeNoord is sinds 2011 John Deere-dealer in Noordoost-Nederland. De dealer in de buurt van de klant is belangrijk. “Klanten hebben vandaag de dag steeds meer specifieke wensen als het gaat om spuittechniek. Dit komt door de regelgeving en het feit dat men steeds minder gewasbeschermingsmiddel mag gebruiken”, zegt Erik Hogervorst, eigenaar van mechanisatiebedrijf Hogervorst. De importeur wil zich meer als specialist profileren en zo de klant beter adviseren en ondersteunen.

Landelijk dekkend service- en dealernetwerk

Voor de overige provincies werkt Hogervorst al langer samen met John Deere-dealer Kraakman, die 18 vestigingen heeft in de overige regio‘s. De nieuwe samenwerking leidt tot een landelijk dekkend service- en dealernetwerk met 37 vestiging in Nederland.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Sima 2022: Europese John Deere-spuit detecteert onkruid en spuit gericht

John Deere toont op vakbeurs Sima 2022 een getrokken spuit die is uitgerust met camera’s om onkruid te detecteren en gericht...
Afbeelding artikel

Sima 2022: Spectre nieuwe merknaam in spuitmachines

Onder de merknaam Spectre heeft Excel Groep twee spuitmachines getoond op vakbeurs Sima 2022 in Parijs.
Afbeelding artikel

Kuhn toont nieuwe F40 Evo zelfrijdende veldspuit in Polen

Machinefabrikant Kuhn presenteerde vorige week de F40 Evo zelfrijdende veldspuit op de Agri Show in Polen.
Beheer
WP Admin