fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Mazzotti zelfrijdende veldspuiten nu ook leverbaar via GroeNoord-dealers

De Mazzotti zelfrijdende veldspuiten zijn nu ook leverbaar via GroeNoord-dealers in Noordoost -Nederland. - Foto: Hogervorst

Importeur Hogervorst uit Noordwijkerhout (N.-H.) gaat Mazzotti zelfrijdende veldspuiten leveren via GroeNoord-dealers. Dat betekent dat het verkoop- en servicenetwerk van de zelfrijdende veldspuiten groter wordt.

Door deze samenwerking is GroeNoord dealer van de Mazzotti-zelfrijdende veldspuiten in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. GroeNoord heeft 19 dealervestigingen in Noord-Nederland.

Het is een logisch vervolg op de stap die John Deere in 2017 maakte. In dat jaar nam de machinefabrikant de Italiaanse spuitenfabrikant Mazzotti over. Nu kan John Deere via zijn eigen dealernetwerk ook de zelfrijdende Mazzotti-veldspuiten aanbieden en onderhouden.

Dealer in de buurt

Hogervorst is sinds 2004 importeur van Mazzotti zelfrijdende veldspuiten in de Benelux. GroeNoord is sinds 2011 John Deere-dealer in Noordoost-Nederland. De dealer in de buurt van de klant is belangrijk. “Klanten hebben vandaag de dag steeds meer specifieke wensen als het gaat om spuittechniek. Dit komt door de regelgeving en het feit dat men steeds minder gewasbeschermingsmiddel mag gebruiken”, zegt Erik Hogervorst, eigenaar van mechanisatiebedrijf Hogervorst. De importeur wil zich meer als specialist profileren en zo de klant beter adviseren en ondersteunen.

Landelijk dekkend service- en dealernetwerk

Voor de overige provincies werkt Hogervorst al langer samen met John Deere-dealer Kraakman, die 18 vestigingen heeft in de overige regio‘s. De nieuwe samenwerking leidt tot een landelijk dekkend service- en dealernetwerk met 37 vestiging in Nederland.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

‘Businesscase Ecorobotix ARA-spotsprayer klopt als een bus’

Met 90 nieuwe afleveringen alleen al dit voorjaar is de gedragen 6 meter brede Ecorobotix ARA-spotsprayer een ongekend succes in Nederland.
Afbeelding artikel

Twee Britse bedrijven ontwikkelen spotsprayer

De Britse bedrijven Techneat engineering en Tillet and Hague hebben een spotsprayer ontwikkeld voor het werken in uien, prei en wortelen.
Afbeelding artikel

John Deere en GUSS Automation presenteren autonome spuitrobot Electric GUSS

John Deere en GUSS Automation tonen Electric GUSS, de eerste autonome en volledig elektrisch aangedreven spuitrobot ter wereld.
Beheer
WP Admin