fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Schuitemaker Veenhuis Group houdt open dag

SVgroup organiseert van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 november open dagen. - Foto: SVgroup

SVgroup, producent van de merken Veenhuis en Schuitemaker, stelt het bedrijf open van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 november.

Schuitemaker Veenhuis group (SVgroup) organiseert samen met Voortman Steel Group en Webo het evenement Ontdek Industrie Rijssen op donderdag 17 november. Van 17.00 tot 21.00 uur zetten de bedrijven hun deuren open voor mensen die een nieuwe uitdaging zoeken, stagiairs en afstudeerders. Zo kunnen geïnteresseerden kennismaken met de bedrijven.

Kijkje in de productiehallen

Op vrijdag 18 november heeft SVgroup relaties uitgenodigd. Van 12.00 tot 20.00 uur kunnen de genodigden een kijkje nemen in de fabriek. Ook de productiehallen waar SVgroup de machines produceert onder de merknamen Schuitemaker en Veenhuis, worden opengesteld. Op het buitenterrein staan machines uitgestald.

Zaterdag 19 november

Zaterdag 19 november is iedereen welkom tussen 10.00 en 16.00 uur om de fabriek te bezichtigen. De productiehallen zijn net als andere dagen toegankelijk voor geïnteresseerden.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Beheer
WP Admin