Terug naar nieuwsoverzicht

Gespot: Claas Jaguar 1.000 pk+ prototype hakselaar

Op het internet wordt gespeculeerd dat de nieuwe Claas Jaguar meer dan 1.000 pk heeft. - Foto: Facebook

Eerder dit jaar doken al foto’s op van een Claas Jaguar 1.000 pk+ prototype hakselaar met – waarschijnlijk – een 16 rijige Orbis-maisbek. Nu ziet TREKKER op Facebook een prototypemachine voorbijkomen in het gras.

Wat er schuilgaat achter de kappen? Daarover willen ingewijden niks kwijt, ook niet of het gaat om een nieuwe serie hakselaars of een nieuw topmodel.

Op het internet wordt gespeculeerd dat de nieuwe Claas Jaguar meer dan 1.000 pk motorvermogen heeft. Het huidige topmodel Jaguar 990 levert al 925 pk motorvermogen.

16-rijige Orbis-maisbek

Daarnaast is de 16-rijige Orbis-maisbek ook iets nieuws. Tot nu toe was 12 rijen het grootste voorzetstuk.

Trend: meer vermogen

De tendens naar meer vermogen zien we ook bij andere merken. Volgens geruchten werkt Krone aan een nieuw topmodel met 1.300 pk motorvermogen.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Software-update voor AVR Puma 4.0 ACC-rooibek

AVR actualiseert de aansturing van de ACC-rooibek. Gebruikers van de AVR Puma 4.0-aardappelrooier kunnen vanaf 2023 gebruikmaken van de software-update.
Afbeelding artikel

Combine Cann DoubleCut DC4510 maakt korte metten met hennepplant

GroeNoord ontwikkelde samen met Hempflax combine DoubleCut DC4510. Na jaren fijnslijpen maakt de Double Cut korte metten met de hennepplant.
Afbeelding artikel

Automatische pick-upsnelheid en gps-besturing op Claas Jaguar-hakselaars

Claas geeft de Jaguar 800- en 900-serie een update: gps-besturing op het Cemis 1200-scherm en automatisch geregelde pick-upsnelheid.
Beheer
WP Admin