Terug naar nieuwsoverzicht

Massey Ferguson frist combines Activa en MF IDEAL op

De Activa-serie krijgt een nieuw topmodel met 260 pk: de Activa 7344. - Foto: Massey Ferguson

Machinefabrikant Massey Ferguson geeft zijn combinerange een update. Zo krijgt het topmodel Activa een sterkere motor en heeft de MF IDEAL-serie joystickbesturing als optie.

Massey Ferguson vernieuwt de vijfschudder Activa-maaidorsers met meer vermogen, extra functies en de Multi Crop Seperator als optie. De Activa-serie krijgt een nieuw topmodel met 260 pk. De serie bestaat dan uit de 7342 met 185 pk, de 7343 met 226 pk en het topmodel 7344 met 260 pk.

Agco Power-motor met meer vermogen

De twee grootste maaidorsers hebben een 7,4 liter zescilinder Agco Power-motor. Het kleinste model beschikt over een 4,9 liter Agco Power-viercilinder.

De Activa 7342 heeft 5.200 liter graaninhoud en lost met 72 liter per seconde. De 7343 heeft standaard 5.200 en optioneel 6.500 liter graantank, en lost standaard met 72 liter/seconde, en optioneel met 85 liter/seconde. De 7344 heeft 6.500 liter graaninhoud en lost standaard met 85 liter per seconde.

Multi Crop Seperator als optie

Elke machine is optioneel leverbaar met de Multi Crop Seperator optie. Die scheidt zoveel mogelijk graan voordat het stro de vijf schudders bereikt.

Ben je op zoek naar een gebruikte combine van Massey Ferguson? Neem een kijkje op Traktorpool.nl

De zogenoemde IDEAL-drive is door het Duitse keuringsinstituut TÜV volledig gehomologeerd volgens de EU-eisen voor op de weg. - Foto's: Massey Ferguson

De grote IDEAL-combines zijn nu leverbaar met een joystick die het stuurwiel vervangt.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Combine Cann DoubleCut DC4510 maakt korte metten met hennepplant

GroeNoord ontwikkelde samen met Hempflax combine DoubleCut DC4510. Na jaren fijnslijpen maakt de Double Cut korte metten met de hennepplant.
Afbeelding artikel

Gespot: nieuw (top)model New Holland-combine

TREKKER signaleert een topmodel New Holland-combine. Aan de eindaandrijving van de achteras is te zien dat het om een grote machine...
Afbeelding artikel

John Deere HarvestLab-sensor ook leverbaar op maaidorsers

De HarvestLab 3000-NIR-sensor van John Deere is nu ook ook geschikt voor gebruik op maaidorsers.
Beheer
WP Admin