fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Wijziging van Deutz-Fahr-dealerschap in Noordoostpolder

Blok Mechanisatie stopt met de verkoop van trekkers om zich te specialiseren in landbouwmachines en eigen machinebouw. - Foto: Michel Velderman

Mechanisatiebedrijf Blok uit Espel (Fl.) stopt met de verkoop van trekkers. Deutz-Fahr-dealer Van der Sluis Agri uit Ens (Fl.) neemt de vertegenwoordiging van het merk in de Noordoostpolder over.

Landbouwmechanisatie Blok uit Espel (Fl.) stopt met de verkoop van trekkers en daarmee ook met het dealerschap van het merk Deutz-Fahr. Vanaf juni neemt Deutz-Fahr-dealer Van der Sluis Agri, met vestigingen in Ens (Fl.) en Genemuiden (Ov.), de vertegenwoordiging van het merk over. Blok mechanisatie stopt met de trekkerverkoop om zich te specialiseren in landbouwmachines en eigen machinebouw.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Afbeelding artikel

Fliegl Cargos-fabriek officieel geopend

Met het organiseren van een open dag heeft de Duitse machinefabrikant Fliegl begin maart zijn nieuwe Cargos-fabriek officieel geopend.
Beheer
WP Admin