fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Stem op jouw favoriet: Ford, Zetor, Renault of Fendt

Foto: TREKKER

TREKKER heeft in 33 jaar tijd gigantisch veel trekkers en machines getest. Op verzoek van veel lezers gaan we oude trekkertesten opnieuw publiceren. Jij bepaalt welke test dat wordt in de juli/augustus-uitgave van TREKKER!

In januari 2022 zijn we begonnen met het publiceren van oude testen. De afgelopen maanden zijn op verzoek van lezers oude trekkertesten van onder meer de Schlüter 1050LS, Fendt Favorit 611 LSA, Renault 120-14 TZ, Fiat 110-90 en de Case International Magnum 7120 gepubliceerd in TREKKER magazine.

Welke trekker kies jij?

Welke ‘trekkertest van toen’ wil jij graag zien in de juli/augustus-editie van TREKKER (nr. 406/407)? Maak je keuze uit deze trekkers:

  • Ford 8210 Gen. III

  • Zetor 6211

  • Renault 65 – 32

  • Fendt 260 SA

Klik hier om je stem uit te brengen.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Zetor onthult nieuwe 6-serie in Tsjechië

Trekkerfabrikant Zetor heeft vorige week op landbouwbeurs Techagro een nieuwe 6-trekkerserie getoond. Er zijn nog weinig details bekend.
Afbeelding artikel

Fors minder trekkers in Italië verkocht in eerste kwartaal

Stijgende rentetarieven in combinatie met stijgende machineprijzen veroorzaakt een flinke daling in de trekkerverkoop in Italië.
Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Beheer
WP Admin