fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Neem een kijkje bij Jan Veenhuis Machinefabriek open air

Op het terrein van Jan Veenhuis Machinefabriek in Raalte (Ov.) staan 8 en 9 april 20 machines en 2 primeurs. - Foto: Henk Riswick

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april geeft Jan Veenhuis Machinefabriek in Raalte (Ov.) bezoekers de kans om 20 tentoongestelde machines te bekijken. Ook staan er 2 primeurs op het terrein.

Geen show of kijkje in de machinefabriek, maar Jan Veenhuis biedt geïnteresseerden wel de gelegenheid om de voertuigen die de fabrikant produceert te bekijken. Er staan 20 modellen van zowel tandem- als drie-asser zandkippers en landbouwkiepers. Daarnaast zijn er 2 primeurs te bewonderen: de Jan Veenhuis JVK 4.000 zelfladende snipperkipwagen en de BreTrac 2.0 snelverkeer-bermmaaier.

Meer info open air

Wil je de open air bezoeken? Het terrein aan de Heesweg 45 in Raalte (Ov.) is op vrijdag 8 april van 10.00-20.00 uur geopend. Op zaterdag 9 april ben je welkom van 10.00-16.00 uur.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

BECO introduceert nieuw model BREVIS-zandkipper

De nieuwe BREVIS-zandkipper met 14 ton laadvermogen sluit volgens BECO beter aan op de MAXXIM-serie die start 16 ton laadvermogen.
Afbeelding artikel

Fliegl levert tweeassige kipper TMK 279 met grote banden

De Duitse machinefabrikant Fliegl presenteert de nieuw ontwikkelde kipper TMK 279, met een totaalgewicht van 24 ton.
Afbeelding artikel

Nieuwe Fliegl TMK 386 drieassige kipper laadt tot 46 kuub

De Fliegl TMK 386 drieassige kipper heeft een laadvolume van 34 kuub. Dit is met een 600 mm hoog aanbouwdeel te...
Beheer
WP Admin