Terug naar nieuwsoverzicht

Neem een kijkje bij Jan Veenhuis Machinefabriek open air

Op het terrein van Jan Veenhuis Machinefabriek in Raalte (Ov.) staan 8 en 9 april 20 machines en 2 primeurs. - Foto: Henk Riswick

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april geeft Jan Veenhuis Machinefabriek in Raalte (Ov.) bezoekers de kans om 20 tentoongestelde machines te bekijken. Ook staan er 2 primeurs op het terrein.

Geen show of kijkje in de machinefabriek, maar Jan Veenhuis biedt geïnteresseerden wel de gelegenheid om de voertuigen die de fabrikant produceert te bekijken. Er staan 20 modellen van zowel tandem- als drie-asser zandkippers en landbouwkiepers. Daarnaast zijn er 2 primeurs te bewonderen: de Jan Veenhuis JVK 4.000 zelfladende snipperkipwagen en de BreTrac 2.0 snelverkeer-bermmaaier.

Meer info open air

Wil je de open air bezoeken? Het terrein aan de Heesweg 45 in Raalte (Ov.) is op vrijdag 8 april van 10.00-20.00 uur geopend. Op zaterdag 9 april ben je welkom van 10.00-16.00 uur.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Krampe introduceert zwaardere Heavy Duty-grondkippers

De Duitse machinefabrikant Krampe breidt zijn assortiment Heavy Duty-grondkippers uit met drie grotere modellen.
Afbeelding artikel

GroeNoord gaat samenwerken met Kröger

Mechanisatiebedrijf GroeNoord, met 19 vestigingen aanwezig in Noordoost-Nederland, gaat een samenwerking aan met het Duitse Peter Kröger GmbH. Het bedrijf is...
Afbeelding artikel

Hanskamp wint zilver met BeddingCleaner op Eurotier 2022

Hanskamp uit Doetinchem (Gld.) wint de zilveren innovatie-award met zijn BeddingCleaner op vakbeurs Eurotier in Hannover (D.).
Beheer
WP Admin