Terug naar nieuwsoverzicht

Slootsmid krijgt nieuwe eigenaren

De activiteiten van Slootsmid in Laren en Borculo blijven onveranderd, evenals het huidige team van medewerkers, merken en eigen producten. Foto: Slootsmid.

Slootsmid uit Laren (Gld.) krijgt nieuwe eigenaren. De broers Berjan en André Ebbekink nemen de aandelen van Slootsmid B.V. over en worden volledig eigenaar.

Mechanisatiebedrijf en machinebouwer Slootsmid uit Laren (Gld.) krijgt met Berjan en André Ebbekink nieuwe eigenaren. De broers Berjan en André Ebbekink nemen de aandelen van Slootsmid over van de huidige eigenaren Jan te Luggenhorst, Henk Eggink en Bert Ebbekink.

Rolverdeling

Berjan Ebbekink wordt algemeen directeur en eerste aanspreekpunt. Berjan is al vele jaren werkzaam bij Slootsmid en betrokken bij de doorontwikkeling van mesttechniek. André Ebbekink is als aandeelhouder betrokken. Jan te Luggenhorst en Henk Eggink trekken zich volledig terug. Bert Ebbekink houdt de komende jaren nog een actieve rol binnen Slootsmid.

De activiteiten van Slootsmid in Laren en Borculo blijven onveranderd, evenals het huidige team van medewerkers, merken en eigen producten.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Slootsmid gaat weer mesttanks produceren

Machinebouwer Slootsmid pakt de productie van mesttanks weer op en komt met een 12,5 kuub mesttank op de markt.
Afbeelding artikel

Slootsmid introduceert nieuwe serie precisiebemesters

Slootsmid produceert een nieuwe lijn precisiebemesters, geschikt voor het aanwenden van natuurlijke kunstmestvervangers. - Foto's Slootsmid
Afbeelding artikel

Nieuwe emissiearme Slootsmid-bemester in gebruik

Bij proefboerderij De Marke is een nieuwe emissiearme proefveldbemester voor vloeibare meststoffen van Slootsmid in gebruik genomen. De bemester is ontworpen...
Beheer
WP Admin