fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

A&M rijdt met 47 hakselaars naar nieuwe locatie

Het konvooi werd begeleid richting de nieuwe locatie in Horst. (Foto's: Michel Velderman)

Waarschijnlijk reden er nooit eerder zoveel hakselaars achter elkaar aan in Nederland. De reden van het bijzondere konvooi is de verhuizing van A&M Machinery naar de Industriestraat in Horst.

Onder het genot van een kop koffie en cake krijgen chauffeurs en verkeersregelaars uitleg om de strak georganiseerde rit te starten en het gehele konvooi zo veilig mogelijk over te brengen. Met een snelheid van 15 km/u rijdt de enorme stoet hakselaars vervolgens van de Veulensweg in Veulen naar de nieuwe locatie aan de Industriestraat in Horst. Aldaar stellen de hakselaars zich per merk op rondom het nieuwe pand.

Korrelkneuzers, maïsbekken en andere onderdelen waren al overgebracht naar de nieuwe locatie. Om de geslaagde dag goed af te sluiten, zorgde het A&M Machinery-team voor een hapje en een drankje voor alle vrijwilligers.

200 controlepunten

A&M Machinery is een onafhankelijke specialist in gebruikte zelfrijdende hakselaars en aanverwante producten. Het bedrijf verhandelt hakselaars over de hele wereld en maakt deze in eigen huis volledig klaar volgens de wensen van de klant. In de eigen werkplaats maken vijf monteurs de hakselaar volledig klaar en controleren ze op 200 punten.

Het grootste gedeelte van de business verloopt via mail en telefonisch contact, en dus zonder fysieke aanwezigheid van de klanten. A&M Machinery heeft altijd tussen de 40 en 50 hakselaars op voorraad. Check dit artikel voor tien tips bij aanschaf van een gebruikte hakselaar.

 

Sommige hakselaar staan al een tijdje stil en willen niet direct aan, deze moesten geholpen worden met een extra accu.

De John Deere’s op een rij in de nieuwe locatie in Horst.

Ook de Claas machines krijgen een plekje op de nieuwe locatie.

De vijf New Hollands sluiten samen met één Krone de karavaan af.

Gerelateerde tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

New Holland stopt met verkoop van ploegen

New Holland stopt met de verkoop van ploegen en heeft de Zweedse fabriek verkocht. Een Duits bedrijf heeft de ploegenfabriek overgenomen.
Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Afbeelding artikel

Wil jij deze New Holland T7.300 testen?

TREKKER is op zoek naar een enthousiaste, kritische tester die de New Holland T7.300 wel eens wil proberen.
Beheer
WP Admin